Friday, August 11, 2017

Kanak-kanak usia 4tahun sudah di jangkiti resdung kronik (Rawatan Buang Lendir dan matikan kuman resdung berkesan) Gombak, selayang, batu caves, selangor, kl

Kesian adik Kecik ni.menurut ibu nya ketika usia 4thn lagi anaknya sering bersin, selsema dan hidung nya kerap berair. Beliau Dan suami ingat perkara biasa atau alahan. Tetapi ternyata bukan.

Kini anaknya sdh 9thn keadaan semakin kronik bila anaknya mengadu Mata semakin kabur, Mata gatal,selalu bersin, kerap sakit kepala . Sukar buang kahak dan tersangkut pada kerongkong, sukar bernafas.

Kata ayahnya sdh bawa klinik.doktor BG ubat selsema,spray utk hidung saja. Mereka tidak puas hati, terus buat periksa Mata. Alangkah Terkejut kedua Pasangan ini Mata anaknya sebelah kanan tidak berapa nampak.power yg bakal Di gunakan utk cermin Mata 300. Mereka Risau keadaan anaknya. Minggu depan mereka bawa anaknya utk pemeriksaan Mata,hidung dgn Doktor pakar. Tetapi mereka Akan usaha utk Rawatan Alternatif dahulu .

Alhamdulilah . Setelah buat pemeriksaan. Kelihatan bengkak pada Mata, hidung anak mereka tersumbat,kahak tersekat pada kerongkong.

Lps buat Rawatan Resdung, Terapi Mata DLM 3 jam Rawatan.. alhamdulilah anaknya dpt bernafas dgn lebih baik, Mata nampak jelas, gatal telinga tiada. Lendir Resdung Dan lendir kahak dapat banyak Di keluarkan.

Image may contain: one or more people and people sitting

Kedua Pasangan ini Dan anaknya Rasa syukur Dan gembira kembali bila masalah penglihatan,pernafasan Dan pendengaran dapat Di atasi.

Moga anda semua Prihatin masalah kesihatan anak anda Yang masih kecil tidak pandai utk cerita sakit Yang Di Alami.

Call pusat Rawatan Alternatif Umi sue 011-27824633,03-61772506

FB. Rawatan Alternatif Umi sue

No comments:

Post a Comment

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI