Tuesday, February 21, 2017

Rawatan Pemulihan Dadah Dan Ketagihan Daun Ketum Sempena Ramadhan Tiba

25% Diskaun Sempena Rejab, Syaaban & Ramadhan
Tak lama lagi umat islam akan menyambut ketibaan bulan rejab, syaaban dan ramadhan. Tidak sabar menanti bulan istimewa ini.

Bagi ahli keluarga yang di uji dengan musibah penglibatan ahli keluarga yang terjebak dengan ketagihan dadah dan ketagihan daun ketum kami mempelawa tuan / puan menghantar anak-anak untuk di pulihkan.

Dengan sayarat mereka yang terjebak dengan dadah atau daun ketum ikhlaskan diri untuk berubat tanpa di paksa.

Dapatkan diskuan 25% Sempena Bulan rejab, syaaban dan ramadhan. Moga memberi sinar baru kepada ahli keluarga. untuk sambut ramadhan dan aidilfitri tidak lama lagi..

Call rawatan alternatif umi sue 011-27824633,03-61772506

PENDAFTARAN KINI DI BUKA. SAH SEHINGGA 28 FEBRUARI. 2017

Rawatan pemulihan dadah cara medical, rawatan islam, rawatan alternatif, rawatan tradisional akan diadakan bulan Mac 2017 .

Berikut adalah tarikh di tetapkan. Tempat terhad.

Tarikh : 4/3/2017 - 8/3/2017 (Sabtu-Rabu)
: 10/3/2017- 14/3/2017 (jumaat-selasa)
: 17/3/2017 -21/3/2017 (Jumaat-selasa)
:24/3/2017-28/3/2017 (Jumaat-selasa)

Tempat: Homestay Gombak, & Kem




Umur : Remaja, Belia dan Warga Emas Jantina Peserta: Lelaki dan Wanita.

Kediaman, makan, aktiviti agama, kaunseling, aktiviti tahan lasak d sediakan

Rawatan Pemulihan Dadah, Pemulihan Ketagihan Daun Ketum Bulan Mac 2017 - Diskaun 25%

Rawatan Pemulihan Dadah dan Pemulihan ketagihan Daun Ketum Diskaun 25% sah sehingga 28 Februari. Daftar sekarang.. 011-27824633,03-61772506

client yang terlibat dengan permulihan dadah@ daun ketum akan diberi perkhidmatn mandian terapi ais bidara syifa, mandian herba, mandian, tradisional, mandian aura,mandian limau bagi memulihkan diri client. 

Rawatan pemulihan dadah dan Ketagihan daun ketum dengan buang bisa pada seluruh badan client
Client akan dapat perkhidmatan 4 jenis  rawatan iaitu Rawatan Alternatif, Rawatan medic, Rawatan islam, Rawatan tradisional.

Berbagai aktiviti tahan lasak, keagamaan, kaunseling di jalankan selain mandian. 



Dapatkan rawatan pemulihan dadah @ pemulihan daun ketum bagi membantu ahli keluarga anda yg terjebak dgn dadah@daun ketum.

call rawatan alternatif umi sue 011.27824633,03.61772506.


Alamat : No. 55 Jln 7, Tmn Selayang, Batu Caves. Selangor

Insya-allah tarikh bagi rawatan bulan mac  adalah seperti berikut:

Tarikh 

: 4/3/2017 - 8/3/2017 (Sabtu-Rabu)
: 10/3/2017- 14/3/2017 (jumaat-selasa)
: 17/3/2017 -21/3/2017 (Jumaat-selasa) 
:24/3/2017-28/3/2017  (Jumaat-selasa)



PENDAFTARAN KINI DI BUKA.

makan, minum, kediaman, aktiviti tahan lasak, aktiviti kelas agama, kaunseling di beri. 

Umur : Remaja, Belia dan Warga Emas
Jantina Peserta: Lelaki dan Wanita. 

fb : #rawatanalternatifumisue
fb 。rawatan alternatif umi sue

Monday, February 20, 2017

Rawatan Pemulihan Dadah Februari, Mac Murah Dan Berkesan. Rawatan Terapi Ais Bidara Syifa

Rawatan terapi ais bidara syifa bagi merawat client yang terlibat dengan dadah@ketagihan daun ketum. Di samping itu membuang gangguan sihir, saka, santau, sawan dalam diri client.

Membantu memulih semangat,fokus dalam kehidupan yang akan di lalui client selepas buat rawatan.
video

Dapatkan rawatan pemulihan dadah @ pemuluhan daun ketum bagi membantu ahli keluarga anda yg terjebak dgn dadah@daun ketum.

 call rawatan alternatif umi sue 011.27824633,03.61772506.
Alamat : No. 55 Jln 7, Tmn Selayang, Batu Caves. Selangor

Insya-allah tarikh bagi rawatan seterusnya adalah seperti berikut:
Tarikh

1/2/2017 - 10/2/2017- selesai
11/2/2017- 20/2/2017-selesai
21/2/2017 -2/3/2017 - Dalam program rawatan

PENDAFTARAN KINI DI BUKA. Hubungi 011-27824633 / 03-61772506 di

Makan, minum, kediaman, aktiviti tahan lasak, aktiviti kelas agama, kaunseling di beri.
Umur : Remaja, Belia dan Warga Emas
Janitina Peserta: Lelaki dan Wanita.

Rawatan Islam Mandian Terapi Ais Bidara Syifa Pemulihan Dadah dan Ketagihan daun Ketum

Rawatan mandian terapi ais bidara syifa bagi merawat client yang terlibat dgn dadah@ketagihan daun ketum. Di samping itu membuang gangguan sihir, saka, santau, sawan dalam diri client. 
video

Client akan lebih  semangat,fokus dlm kehidupan yang akan di lalui   selepas buat rawatan. 

Dapatkan rawatan pemulihan dadah @ pemuluhan daun ketum bagi membantu ahli keluarga anda yg terjebak dgn dadah@daun ketum. 

call rawatan alternatif umi sue 011.27824633,03.61772506. 
Alamat : No. 55 Jln 7, Tmn Selayang, Batu Caves. Selangor 

Insya-allah tarikh bagi rawatan seterusnya adalah seperti berikut:
Tarikh : 1/2/2017 - 10/2/2017- selesai
11/2/2017- 20/2/2017-selesai
21/2/2017 -2/3/2017 - dalam program rawatan
PENDAFTARAN KINI DI BUKA. Hubungi 011-27824633 / 03-61772506 di 
alamat : No. 55 Jln 7, T,mn Selayang, 68100, Bat Caves, Selangor. 

Makan, minum, kediaman, aktiviti tahan lasak, aktiviti kelas agama, kaunseling di beri. 
Umur : Remaja, Belia dan Warga Emas
Janitina Peserta: Lelaki dan Wanita. 


fb.#rawatanalternatifumisue

Pemulihan Dadah Cara Alternatif.Aktiviti di tanah perkuburan

sesi di perkampungan abadi di saat tiba alam barzakh. mendidik jiwa, dan sentiasa fikir kematian akan berlaku bila2 masa sahaja. 
kematian rahsia allah agar kita sentiasa banyakkan amalan untuk bekalan di sana nanti . siap sedia selalu agar tidak buat kemungkaran di muka bumi ini. disini juga mendidik jiwa melembutkn hati dan kembali kepada fitrah.

orang yang bijak adalah yang sentiasa ingat hari kematian.

client yang terlah terlibat dengan dadah, trasa terkedu  dan rasa hiba bila di bawa tanah perkuburan, saat membaca yassin dengar suara nya yang sebak, tersekat2 rasa sayu dan takut. moga allah memberi hidayah pda mu.

Doakan client bagi memulih kehidupannya kembali agar tidak terjebak dengan dadah.
  video

call rawatan alternatif umi sue 011.27824633,03.61772506

fb. rawatan alternatif umi sue    
  #rawatanalternatifumisue

Tuesday, February 14, 2017

Rawatan Gatal Kulit Cepat Hilang

Alhamdulillah...testimonial patient guna mary jardin (mj)



2 Minggu menggunakan MJ mengalami healing crisis. Tetap YAKIN dgn MJ, terus menggunakan MJ sehingga kini...sebelum menggunakan MJ memang mengalami masalah gatal di muka

Call 011.27824633, 03-61772506. No. 55 Jln 7, Taman Selayang, 68100, Batu Caves , Selangor

Monday, February 13, 2017

Rawatan Hilangkan Jerawat, Pori muka kecil dan mengecut

Alhamdulillah pakai sabun dan face oil #maryjardin.
Jerawat makin kurang dan pori muka makin kecil.

Sebab apa ya?
Sebab facial soap MJ memang khas untuk merawat jerawat atau sensitive skin.

Face oil pula mencuci kulit hingga dalam pori. Jadi bila pori bersih tak ada la whitehead or blackhead yang menyumbat. So liang pori mengecut dan kecik je 😉

nak order call 011-27824633, 0-61772506

fb: rawatan alternatif umi sue

fb : #rawatanalternatifumisue
:#maryjardinhighclass

Jom cantik naturally.
Tanpa kimia berbahaya.
#gengcalitfaceoil

HIlangkan kesan chicken pox pada muka guna mary jardin

Alhamdullilah..ni testimoni ..baby ni kena chicken pox..sy sapu face oil sekali sehari..6 hari saya sapu.
Anak pn bole guna..face oil bukan utk emak je..untuk baby juga boleh Pakai.

Call rawatan alternatif umi sue 011-27824633,03-61772506

No. 55 jln 7, Taman Selayang, 68100, Batu Caves. Selangor 
 Image may contain: 1 person, text and close-up
Fb.rawatan alternatif umi sue
#rawatanaltnatifumisue
 
#maryjardinhighclass

Friday, February 10, 2017

10 tahun derita resdung. Rawatan Alternatif Mampu Bantu Atasi Pesakit (Gombak, Bt Caves, Selayang, Ampang, Cheras, Sungai Buloh, K.l, Selangor)

Testimonial pesakit resdung kronik dan masalah kulit muka dan badan. Dengar sampai habis😁👍

Lebih 10thn mengalami resdung. Telah buat rawatan Pakar ent utk operation.kos diperlukan lebih kurang rm35 ribu.tidak ada Jaminan lepas rawatan lendir resdung tidak akan keluar lagi. rata2 ramai pesakit lepas buat rawatan resdung kaedah moden di hospital Pakar Lelehan lendir tetap keluar dan lebih kronik. Ini yang saya di fahamkan oleh Doktor Pakar. Dan saya juga di nasihat kan utk buat rawatan alternatif. 

Dengan bincang Dr Pakar, dan isTeri saya tidak mahu buat operation. saya akan buat rawatan alternatif . Alhamdulilah kakak Ipar telah kenal kan saya dengan pusat rawatan alternatif umi sue yang ramai pesakit dapat kesembuhan setelah buat rawatan.

Kos perubatan juga tidak lah Mahal jika nak di bandingkan kos operation rm35 ribu. tanpa Jaminan, kata kamaron.
video

Jelas nya lagi dengan products 4 set Lengkap resdung dari pusat rawatan alternatif umi sue dan set mary jardin kos tidak sampai rm700.produk yang tahan 5 bulan rasa berbaloi dan mampu untuk semua pesakit milik. products resdung dan Mary jardin yang 100% products alami tanpa mechanical produk buatan anak-anak muda generasi islam. Pakar dalam perubatan sakit resdung dan kulit. Ini SANGAT membanggakan kita sebagai umat islam.

Saya seru rakyat Malaysia yang ada masalah resdung, sakit kulit datang buat rawatan alternatif dulu sebelum buat operation.

Sementara itu, umi sue pengurus pusat rawatan alternatif umi sue pula berkata sebelum buat rawatan keadaan tn kamaron Sangat kronik. Suara sengau sukar di fahamkan percakapannya. Nafas juga berbau. Penglihatan kabur dan kulit muka gatal. Setelah buat pemeriksaan rapi di dapati tahan resdung beliau stage 3. Lebih lebih rongga hidung bengkak, sumbat, dan berdarah. Saya juga djfahamkan setiap hari guna tuala lebih 10 helai sebab Lelehan resdung yang sentiasa mengalir.

Alhamdulilah dalam masa lebih kurang 1 jam buat rawatan resdung dengan guna set resdung, produk Mary jardin lendir resdung pada hidung, tekak dapat di keluar dengan banyak. nafas tidak berbau, muka, mata tidak gatal dan berat lagi. telinga juga tidak gatal dan boleh dengar kembali.

Saya juga harap pesakit di luar sana setelah dapat nasihat doktor Pakar mereka harus buat rawatan alternatif dahulu sebelum buat operation. ramai pesakit kita yang sudah buat operation masalah resdung lagi tambah kronik.

Orang ramai boleh datang buat rawatan alternatif dengan hubungi kami di talian 011-27824633,03-61772506

Fb:#rawatan alternatif umi sue

Thursday, February 9, 2017

Kesan sakit anda dengan guna mesin mikrosirkulasi

video 

video 1 sebelum rawatan  pemeriksaan di buat


Mohd Rafael dari pahang yang datang buat pemeriksaan kesihatan dengan guna mesin mikrosirkulasi. 

Puas hati bila dapat Melihat sendiri tahap kesihatan sendiri depan screen mikro. 

Mesin mikro akan scan guna ibu jari utk lihat tahap kesihatan kita tanpa amik darah.

Call rawatan alternatif umi sue 011-27824633,03-61772506

Fb. #rawatan alternatif umi sue

video 

video 2 selepas rawatan

Kursus Rawatan Resdung Tanpa ASAP , Februari 2017 Gombak, Batu caves, selangor, K.lumpur


rawatan alternatif umi sue:

Ramai yang tanya BAGAIMANA rawatan resdung di buat dengan guna Produk Mary jardin.

Nak tahu?

Call rawatan alternatif umi sue 011-27824633.

Diskaun 70% ikut kami kursus rawatan resdung kaedah buang lendir dan guna Produk Mary jardin. SAYA AKAN BONGKAR RAWATAN Yang mudah dan berkesan.

YURAN RM450 lepas Diskaun. Sijil,buku nota , makan, amali the dan teori diberi.

Wow PERCUMA toner hidung resdung. Yuran sebenar rm1, 500.untuk anda diskaun 70%.

Tarikh. 12/2/2017, 19/2 dan 26/2/2017.pilih tarikh yang anda sesuai, 10pagi-2ptg.

Saya memang nak tolong anda semua. Tapi anda juga perlu tolong diri sendiri utk DAPATKAN ilmu rawatan ni. Ia juga jadi kan anda usahawan Mary jardin, dan usahawan resdung yg berjaya. takde yg mustahil😁

Wednesday, February 8, 2017

Kursus Dr Bekam Mac 2017 Diskaun 20% Percuma Mary Jardin


Tawaran istimewa free gift untuk rakan bloger 🎁 
 
Call : 011-27824633,03-61772506


ANDA akan dapat skincare Mary jardin dengan mengikuti Kursus Rawatan Alternatif Dr Bekam. 1 rumah 1 Dr bekam.

tawaran potongan Diskaun 20% yuran penyertaan.

Sila pilih tarikh yang sesuai dengan jadual anda.

 Bulan MAC 2017 : 5,12,19,26 Mac 2017 setiap the ahad (10pagi-2ptg)

 Yuran: RM450 (Makan, buku rujukan perubatan, sijil , amali dan teori)

Tempat :55 jln 7,tmn selayang, bt caves bt. Caves, selangor.

PENDAFTARAN kini di buka untuk February, Mac, 2017.



📞 pusat rawatan alternatif umi sue

fb. rawatan alternatif umi sue.

Suka tak?? OK like, komen and follow. Jadikan pendapatan tambahan anda dengan merawat pesakit.

Kursus Rawatan Bekam Februari 2017

Tawaran istimewa free gift untuk rakan fb🎁

ANDA akan dapat skincare Mary jardin dengan mengikuti Kursus Rawatan Alternatif Bekam. 1 rumah 1 Dr bekam.

tawaran potongan Diskaun 20% yuran penyertaan.

Sila pilih tarikh yang sesuai dengan jadual anda.

Tarikh FEBRUARI: 18,25 FEBRUARI 2017 setiap satu (10 pagi-2ptg)

MAC: 5,12,19,26 Mac 2017 setiap the ahad (10pagi-2ptg)

Yuran: RM450 (Makan, buku rujukan perubatan, sijil , amali dan teori)

Tempat :55 jln 7,tmn selayang, bt caves bt. Caves, selangor.

PENDAFTARAN kini di buka untuk February, Mac, 2017. Call 011-27824633, 0-61772506

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI