Tuesday, April 11, 2017

Buat Rawatan Alternatif Atasi Resdung Jimat Bajet Dari Operation

videoTommy dari sabah juga  pernah terfikir ingin buat rawatan Pakar e.n.t di hospital. Namun atas nasihat kawan-kawan yang pernah buat rawatan dan operation sehingga rm35 ribu. hajat nya terbantut kerana kos tinggi dan ada yang sudah operation tetapi hidung tetap juga berair dan tersumbat.
 
Beliau berkata,  atas masalah kos rawatan yang tinggi di hospital pakar e.n.t maka saya pilih buat rawatan alternatif. sangat jimat bajet dan  tiada lagi masalah resdung selepas buat rawatan  di pusat rawatan alternatif umi sue.  Lendir resdung sudah hilang, jika tidak saya terpaksa bernafas melalui mulut juga. Rasa sesak dan terseksa juga,


Beliau yang bekerja hospital bincang dengan doktor Akhir nya dapat nasihat buat rawatan alternatif dahulu sebelum buat operation, ujarnya.


Kata Tommy, selepas  saya buat rawatan terapi resdung di pusat rawatan alternatif umi sue,  saya benar-benar rasa gembira kerana tiada lagi masalah gatal pada muka, mata, hidung. Nafas sangat Laju. Hilang bau busuk pada pernafasan, tekak dan hidung. Mata juga nampak semakin terang dan jelas.


Saya harap tidak lagi kerap ambil cuti sakit yang boleh menjejaskan rekod kerja saya di sebabkan sakit resdung yang sangat memberi kesan buruk pada kesihatan saya, ujarnya.


SELAMAT TINGGAL RESDUNG, ujarnya dengan senyum gembira.

Orang ramai yang infgin buat rawatan alternatif seperti rerdsung, bekam, urat saraf, urutan mmt, urut refleksologi, mandian saun herba asli, mandian aura, mandi bunga, perubatan syifa boleh call 011-27824633, 03-61772506. 
 
No. 55 Jalan 7, Taman Selayang, Batu caves, Selangor\ D. Ehsan. Waktu operasi 10 pagi-10 malam.
Fb. Rawatan alternatif umi sue

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI