Sunday, May 21, 2017

PERCUMA RAWATAN RESDUNG , BUANG LENDIR, KAHAK (SELAYANG, BATU CAVES, GOMBAK, AMPANG, CHERAS, SELANGOR , K.L)

Image may contain: text
  

Insya-Allah hadirnya ramadhan, saya juga ingin mendapatkan lebih pahala membantu dan meringan beban pesakit-pesakit resdung. 

Nak tahu apa dia??Ok Baca sampai habis:)Tawaran sehingga 30 ramadhan (1 bulan puasa). Rebut lah peluang keemasan ini.


 Berbagai jenis rawatan alternatif, perubatan syifa di sediakan untuk anda.


 Rawatan Resdung: Pesakit yang buat rawatan terapi resdung  dengan membuang lendir-lendir yang terdapat pada rongga hidung, kahak mereka akan dapat PERCUMA pemariksaan Rawatan Resdung:

Selain itu dengan buat rawatan resdung buang lendir, mati kuman, membuka rongga hidung yang tertutup, menghilang gatal mata dan telinga pesakit akan dapat  tawaran PERZCUMA consultant, PERCUMA Rawatan Terapi Mata (untuk rabun jauh, rabun dekat, mata gatal di sebabkan resdung, merawat kelopak mata yang hitam) dan lai-lain. 


video 


Bagi rawatan saraf mata, katarak, glucoma dapatkan diskaun 30% .

Tak percaya hubungi pusat rawatan alternatif umi sue sekarang. dapatkan Temujanji anda dengan kami. Moga tawaran-tawaran di berikan anda semua memperolehi kesihatan yang baik untuk beribadah kepada Allah SWT insya-allah.

video 
mata sebelum ni tak nampak, alhamdullah lepas buat rawatan di pusat rawatan alternatif umi sue,  mata saya boleh nampak bayang orang, nampak cahaya kembali. syukur alhamdullah

Mata sangat bernilai untuk melihat dan membaca alquran, melihat keindahan alam, melihat wajah ayah ibu.Melihat Kaabah. 

Ramai pesakit kami menangis apabila secara tiba2 penglihatan mereka hilang. Alhamdulilah setelah buat rawatan mereka yang mata jadi kabur, tak nampak di izinkan allah di beri kesembuhan. Allah juga yang memberi sembuh kepada insan2 yang di kehendaki. 

Dapatkan berbagai rawatan alternatif lain disedikan seperti bekam,urutan saraf, urutan refleksologi, perubatan syifa, sauna dan lain-lain. 

video

"Apabila nikmat kesihatan di tarik Allah, Duit banyak tak bermakna lagi, anak yang ramai pun belum tentu seikhlas hati menjaga ibu ayah apabila kedua orang tua mereka sudah uzur. Jagalah kesihatan kita sebaiknya".call Pusat Rawatan Alternatif Umi Sue: 011-27824633, 03-61772506

Waktu operasi : Setiap Hari

Jam : 10 pagi- 10 mlm

Alamat : No. 55 Jln 7, Tmn Selayang, Batu Caves. Selangor Darul Ehsan 
  

TESTIMONIAL GANGGUAN SIHIR 


video
SIMFONI KASIH TAUTAN HATI