Wednesday, April 12, 2017

Tempahan Makanan Katering Bajet Murah (Gombak, BatU Caves, Selayang, Rawang, Ampang, Selangor , K.L)

Anda mencari sewa khemah, kaetering masakan untuk majlis kahwin, bertunang, majlis keysukuran, majlis tahlil , majlis di pejabat dan sekolah atau universiti serta seminar?? dan sebagainya. Ingin bajet murah dan masakan sedap???. 

Boleh hubungi Umi Sue Event Management 011-27824633,03-61772506, dapatkan menu2 masakan kampung yang menyelerakan. Pasti anda suka dan berpuashati.

Masakan Lemak Nangka
Pekerja-pekeja kami terlatih dan beribawa serta brdisplin dalam menjalankan tugas
Masakan Daging Dendeng 
Call 011-27824633 / 03-61772506
Kek pengantin, kek bertunang, kek hari lahir, kek hari ibu boleh di tempah

fb : Umi Sue Event Management . No. 55 Jln 7, Taman Selayang, Batu Caves.



Masakan Ayam Dendeng Kicap

 Kuih muih untuk hidangan
 
Acar Buah yang menyelerakan tetamu
Telur puyoh bersalad
Pencuci mulut jagung rebus

Tuesday, April 11, 2017

Buat Rawatan Alternatif Atasi Resdung Jimat Bajet Dari Operation

video



Tommy dari sabah juga  pernah terfikir ingin buat rawatan Pakar e.n.t di hospital. Namun atas nasihat kawan-kawan yang pernah buat rawatan dan operation sehingga rm35 ribu. hajat nya terbantut kerana kos tinggi dan ada yang sudah operation tetapi hidung tetap juga berair dan tersumbat.
 
Beliau berkata,  atas masalah kos rawatan yang tinggi di hospital pakar e.n.t maka saya pilih buat rawatan alternatif. sangat jimat bajet dan  tiada lagi masalah resdung selepas buat rawatan  di pusat rawatan alternatif umi sue.  Lendir resdung sudah hilang, jika tidak saya terpaksa bernafas melalui mulut juga. Rasa sesak dan terseksa juga,


Beliau yang bekerja hospital bincang dengan doktor Akhir nya dapat nasihat buat rawatan alternatif dahulu sebelum buat operation, ujarnya.


Kata Tommy, selepas  saya buat rawatan terapi resdung di pusat rawatan alternatif umi sue,  saya benar-benar rasa gembira kerana tiada lagi masalah gatal pada muka, mata, hidung. Nafas sangat Laju. Hilang bau busuk pada pernafasan, tekak dan hidung. Mata juga nampak semakin terang dan jelas.


Saya harap tidak lagi kerap ambil cuti sakit yang boleh menjejaskan rekod kerja saya di sebabkan sakit resdung yang sangat memberi kesan buruk pada kesihatan saya, ujarnya.


SELAMAT TINGGAL RESDUNG, ujarnya dengan senyum gembira.

Orang ramai yang infgin buat rawatan alternatif seperti rerdsung, bekam, urat saraf, urutan mmt, urut refleksologi, mandian saun herba asli, mandian aura, mandi bunga, perubatan syifa boleh call 011-27824633, 03-61772506. 
 
No. 55 Jalan 7, Taman Selayang, Batu caves, Selangor\ D. Ehsan. Waktu operasi 10 pagi-10 malam.




Fb. Rawatan alternatif umi sue

Monday, April 10, 2017

Insurance Seniour Gold Takaful Hadiah untuk Mak dan Umi. Anda Bagaimana ?? Skim Warga Emas



jom daftar senior gold insurance utk mak ayah. terbuka umur 50thn_90thn. rm50 je. x luak pun nak potong rm50 utk mereka.mak ayah banyak korban utk kita hingga kita dah berjaya.so tiba nasa nya kita balas kebaikan mereka. 

Betul ke korang syg mak ayah ni?? Kalu btl blh x kita sumbangkan rm50 tiap2 bulan untuk mak ayah . 🤔 saya nak ajak sahabat2 buat pahala walupun sekecil zarah . Lebih2 anak2 lelaki. Walupun ada pahala dengan amalan kita buat dan sedekah untuk mereka Namun ia tetap tidak terbalas juga. Betul kan? Namun terus kan lah berdoa Moga2 allah terima amal kita dan ada pahala nya juga amiin insyaallah.

Sudah lama saya menanti nak buat untuk mereka tetapi bila pikir usia mereka Sudah lanjut, ada sakit memang agak sukar untuk buat benda ni.. Namun Akhir nya hajat saya tercapai juga. Sekian lama menanti skim seniour gold untuk simpanan ayah@ibu .

Kalau nk buat insurance mak ayah dah berumur , dah sakit memang tak boleh buat. Tapi ni skim lain sikit.
KENAPA saya nak skim insurance ni?
IBU Cinta Hatiku, Pengorbananmu Tak Terbalas
zaman kanak2..hehe

1. Sebagai anak yang mungkin banyak tak dpt balas jasa ayah ibu. Ops ayah dah meninggal. Jasa mak, umi ku. Serba sedikit saya nk buat sesuatu untuk mereka.

2. Skim ni bukan untuk sakit tetapi jika mak ayah kita kemalangan , meninggal dunia kita sebagai waris dapat simpanan ni boleh lah uruskan jenazah , urusan pengkebumian, buat umrah mak ayah, bayar hutang piutang , buat wakaf untuk mereka, buat batu Nisan dan tanah perkuburan, dan lain - lain yang boleh di uruskan.

video

Dengan kita simpan untuk mereka adik beradik tidak  lah kalut semacam nak uruskan mak ayah bila berlaku accident dan kematian. Malang tak berbau. Dengan kos sara yang tinggi, kos perubatan dan operation yang tinggi ,  mungkn kita banyak komitmen nak bayar kos perubatan mak ayah dengan adik beradik, nak buat urusan jenazah sure ada yang mengelak. Saya yakin banyak berlaku melainkan anak2 yang solih dan Soliha tak akan buat begitu untuk mak ayah mereka. Mereka tak kan bkira siapa nak bayar pada pihak pengurusan jenazah, van jenazah, kenduri dan lain-lain. Bah kan anak yang solih dan Soliha akan rebut peluang untuk uruskan dari a-z tanpa rungutan dan berkira sebab nk pasti ayah ibu pergi dgn tenang mgadap illahi.

Jadi sebagai anak yang rasa apa sekali kita buat memang tak mampu balas kebaikan mereka so gaji kita yg ada ni potong lah sikit rm50 je tiap2 bulan untuk simpanan mereka. tak  luak mana pun.
Anggap lah simpanan ni sebagai sedekah kita untuk mereka, dah TIBA masa nya nanti semua dah bayar baki tu buat lah sedekah atas nama mereka.Buatkan umrah mereka. 

Moga2 pahala wakaf tu mengallir terus menerus untuk mak, ayah kita. Moga2 rezki kita juga bertambah, hidup pun berkat.

http://4.bp.blogspot.com/-vtNzgTt7OTc/T-0ew5FdR-I/AAAAAAAAH8Y/pHi9irkWZwY/s150/IMG_9344.JPG
hanya tinggal kenangan sambutan hari ibu selepas wan meninggal
Lagi 1 yang best skim ni kita boleh buat untuk sesiapa pun. Mak ayah angkat kita@ ibu ayah saudara kita walupun takde Pertalian darah. Bak kata utz lah kalu mak ayah kita dah meninggal jika nak pahala mengallir terus .. Cari ayah ibu angkat berbakti pada mereka. Insya'Allah ada pahala untuk kita. Mungkin kita tak dapat banayak masa bersama mereka atas kesibukan masing-masing dengan cara macam ni moga allah jumpakan kita di padang masyar nanti. insya-allah.


So Jom daftar ramai2 untuk mak ayah dalam skim senior gold. jangan berkira sangat dengan mak ayah kita jika nak dapat redha allah. RM50 je. Harap Mak, umi sudi terima pemberian yang tak seberapa kot2 saya yang pergi dulu..mana tahu. mati itu pasti berlaku dan ia rahsia allah. Maaf sekiranya tak suka apa saya buat :(, kasih sayang yang sukar untuk di tunjuk tapi allah lebih tahu. walaupun kadangkala kita di uji, ada yang termakan hati. siapa lah diri ini pada kalian. 


Call 011 - 27824633,03 61772506

RM50 · PELAN TAKAFUL KHAS UNTUK WARGA EMAS 50 TAHUN - 80 TAHUN. KEBAIKAN TAKAFUL SENIOUR GOLD

RM50 · PELAN TAKAFUL KHAS UNTUK USIA EMAS 50 TAHUN - 80 TAHUN.
KEBAIKAN PELAN INI: > Harga Serendah RM50 Sebulan.

> Permohonan pasti LULUS.

Tidak perlu pemeriksaan kesihatan. dan Anak boleh memohon untuk ibu bapa, ibubapa angkat, ibu bapa saudara

dan sangat; Pelan yang komprehensif yang menyediakan kemudahan

1. Khairat Kematian

2. Penyelesaian hutang kecil

3. Wakaf

4. Upah Haji

5. Qurban

6. Hibah untuk waris anak ataupun rumah kebajikan, NGO

7. Pelepasan cukai untuk anak yang memohon untuk ibu bapa

Call 📞 rawatan alternatif umi sue 011-27824633,03-61772506

Insurance Senior Gold Untuk Warga emas RM50 sebulan. Hadiahlkan untuk ayah ibu

Pengorbanan ibu ayah tidak akan pernah terbalas. Rasa syukur dipanjatkan kepada Yang Maha Esa kerana berpeluang membeli skim insurance senior gold TAKAFUL untuk ibu dan umi. 


Memang sukar nak dapat insurance untuk ibubapa yang sudah usia 50an. Tetapi kini rasa syukur dapat beli untuk mereka. Skim yang baru di rasmikan tapi jadi pasang Panas. Ramai yg rebut daftar untuk ibu ayah. Anda tunggu apa lagi?? 

Skim yang hanya rm50 sebulan tetapi banyak kelebihan. Bila usia sudah 50an macam2 sakit ibu ayah dapat. Kos perubatan yang semakin tinggi. Tidak mampu untuk bayar. Lebih2 melibatkan kos operation.

Sekarang dengan ada senior gold insurance jika berlaku kemalangan, kematian sudah ada perlindungan untuk mereka. Daftar lah untuk ayah ibu kita tercinta.

Kepada yang ingin mendapatkan informasi senior gold dan daftar untuk ibu ayah call 011-27824633,03-61772506 untuk maklumat lanjut. InshaaAllah, semoga Allah permudahkan urusan kita bila ibu ayah di uji sakit. 

Fb. Rawatan alternatif umi sue

Sunday, April 9, 2017

CARA MERAWAT KULIT GATAL / ALERGIC DENGAN RAWATAN SAUNA HERBA DAN BEKAM., Selayang,Batu Caves, Templer, Cheras, Ampang, Selangor, K.L


Rasa Sangat gatal seluruh badan. Allergic yang di alami 1 bln lebih menyebab Bengkak - Bengkak pada wajah, badan dan kaki.

Tidak dapat fokus pada kerja lagi, sering sakit kepala, hilang selera makan. Walupun sudah ambil ubat hospital dan klinik Pakar tapi sakit tak juga hilang, kata Norisah yang sangat berhajat sakit nya sembuh selepas buat rawatan alternatif.


Beliau yang hadir bersama sepupu nya juga sudah putus asa berubat merata tempat. Ini saja Jalan Akhir saya untuk buat rawatan alternatif.

Alhamdulilah selepas dapat pemeriksaan rapi dari pusat rawatan alternatif umi sue Bengkak dan gatal kulit yang di alami hilang. Tidak rasa merenyam lagi. Gatal kulit kemerahan pada kulit muka dan badan dapat di hilang kan. Rasa syukur Sangat dengan linangan airmata,ujar Norisah.

Sementara itu Konsultan rawatan alternatif, pn sue pula berkata. Alhamdulilah syukur kepada Allah rawatan yang ambil masa 1 1/2 jam selain rawatan bekam, mandian sauna herba, pesakit diberi rawatan tradisional, dan rawatan syifa. Semua allah yang beri kesembuhan.

Memang saya lihat keadaan seluruh tubuh muka beliau Bengkak kemerah2an yang teruk. Semasa datang disini keadaan nya Sangat lemah dan asyik tergaru-garu. Dengan tidak buang masa setelah buat pemeriksaan, dan rawatan beliau diberi kesembuhan dengan Izin allah.

Perkara ini berlaku berkemungkinan beliau Alergic,  atau alahan pemakanan. Perlu cari punca beliau dapat sakit gatal kulit dan perlu atasi dengan segera. 




Saya doakan moga pn Norisah sihat kembali untuk Jalan kan tugas sebagai Pengurus.
Orang ramai yang ingin buat rawatan masalah kulit kerana allergic, atau gangguan boleh hadir ke rawatan alternatif umi sue.

 Call 011-27824633,03-61772506. Kami operasi setiap hari 10 pagi-10malam.. No. 55 Jln 7, Taman Selayang, Batu Caves. Selangor


Fb. Rawatan alternatif umi sue

http://nsuhailaenterprise.blogspot.my  

Saturday, April 8, 2017

Jom Cari Jodoh , Pendaftaran kini di buka

Group Jom Cari Jodoh (JCJ) dicipta pd yang sedang mencari jodoh. adik akak abg.. sedara mara.. dan kwan-kwan juga boleh join di sini (fb:Jom cari jodoh)

Mohon semua sahabat2 agar bersatu dalam group nie.. harap tak mengutuk bergaduh dan sebagainya.. insyaalllah usaha yang kita buat akan mendatangkan hasil yang baik.. demi niat kerana Allah SWT!

Terbuka untuk semua peringkat usia & status, Bujang, duda, janda, bujang terlajak, poligami.

syarat utama Ahli WAJIB daftar jadi ahli JCJ Watsap utk jadi ahli 011-27824633.

Benefit yang anda dpt insya-allah ahli yang sudah bertemu jodoh nya akan di daftar dalam :
1. skim intensif perkahwinan belia.Umur tidak melebihi 35 tahun.menetap di selangor 10thn. tiada had pendapatan. Perkahwinan yang pertama sahaja
2.Diskaun 20% utk rawatan alternatif, 20%mandian sauna herba, mandian aura, mandian bunga, 20% sewa dewan, 20% hiasam dewan, khemah.P.A sistem, Jurufoto, Gubahan bunga dan kek.

Nikmatilah hari majlis pertunangan dan pernikahan anda dgn mendapat benefit yang sangat membantu anda dalam mendirikan rumahtangga yang diimpikan.

call dan watsap laju2 011-27824633 

Email: mindaumisue@gmail.com

fb:: Jom cari jodoh

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI