Tuesday, December 22, 2015

Ayahchik pakar perubatan Tradisonal atasi kanser, gout, stroke, prostat, kanser payu dara 25 -26 Disember 2015 Gombak

Azwar Khaulah's photo.
Gombak : Berita gembira buat semua rakan fb dan blog . Bagi yang tidak dapat hadir 26/12/2015 sabtu untuk rawatan ayahchik di Gombak. Insyaallah ayahchik akan sampai di gombak selepas solat jumaat 25/12/2015. Rawatan bermula 3pm. Insya-Allah ayahchik  akan hadir .

Masa tamat rawatan jumaat 10pm. .Call kami segera untuk dapat rawatan hari jumaat 25 Disember 2015. Sementara tunggu giliran,  anda boleh lah buat rawatan alternatif (terapi resdung,terapi bekam, urut tradisional, urutan mmt, mandian bunga,mandian limau, terapi ais bidara syifa.
Azwar Khaulah's photo.
Rawatan Terapi resdung dengan membuang lendir resdung. membuka rongga hidung yang tersumbat

Dapatkan no giliran terawal dan kad keahlian rawatan alternatif seumur hidup. 20% potongan.

Call 011-27824633@03-61772506

Thursday, December 17, 2015

Ikhtiar Rawatan Terakhir Kanser Di Taman Gombak 26/12/2015 Ayahchik Dungun

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera

Kepada pesakit-pesakit yang tidak berkesempatan untuk berjumpa Ayah Chik di Homestay Al-Hijrah Batu Caves baru-baru ini, insyaAllah untuk next date, beliau akan berada di :
Pendaftaran keahlian Lds HealtH SPA Seumur Hidup Rm50

Alamat :  LDS Health SPA, Pusat Penjagaan Kesihatan Alternatif
Tarikh   : 26 Disember 2015
Masa     : 9.00 pagi - 10.00 malam

 Yuran pendaftaran RM50 bagi kerja-kerja pengurusan program dan penyediaan makan dan minum pesakit yang telah membuat pendaftaran. Termasuk menjadi Ahli LDS Health SPA seumur hidup. Bayaran pada ayahchik seikhlas hati. Rawatan Terhad 200 Pesakit, Bagi yang lewat daftar boleh buat rawatan sebelah malam yang mungkin habis 11 malam. makan minum pesakit tidak disediakan.


Untuk maklumat Lanjut Call 011-27824633

Wednesday, December 16, 2015

PANTANG ORANG KANSER SIHAT DIET -AYAHCHIK DUNGUN


Sila ikut garis panduan dietry di bawah semasa dan selepas rawatan. Tidak semua makanan yang kita fikir sihat atau terbukti sihat dengan penyelidikan sesuai untuk kanser. Ia mungkin yang paling berbahaya dan boleh menjadi faktor utama kematian.

Jangan makan / minum semua produk tenusu. (Walaupun kita tahu ia kaya dengan Mineral & Vitamin)
1.  Fresh Milk   TOP!
  (termasuk susu hospital untuk pesakit)
2. Keju
3. Marjerin dan produk tenusu lain.

Jangan makan makanan laut:
1. Ketam
2. Cuttle Ikan
3. Udang
4. Ikan dengan banyak penimbang. (Contoh: Cycloid dan skala ctenoid)
5. Gamat (Gamat)

Jangan minum:
1. Kopi
2. Teh
3. minuman Chocolate (ini akan membuat sel-sel kanser merebak lebih cepat)
4. berkarbonat Minuman

Jangan makan daging merah (Semua daging merah perlu dielakkan):
1. Daging (Lembu, Kambing)
2. Lamb
3. Unta
4. Daging babi
5. Daging merah lain

ANDA PERLU MAKAN LAGI
Makan lebih banyak sayur-sayuran dan buah-buahan:
1. Brokoli
2. Bayam
3. Nanas
4. Betik
5. Durian Belanda
6. Blackberry
7. Epal Hijau
8. Raspbery
9. Elderberry

Makan Karbohidrat dipilih:
1. Ubi Kayu
2. Sweet Potato
3. Yam
4. Beras perang
5. Barli

Minum lebih banyak:
1. Air kosong
2. Pineapple Juice
3. Barli Juice
4. Jus buah-buah yang tidak bergetah

Snek sihat:
1. Badam pahit
2. Cashew nut
3. Macadamia nut
  
Note : Link untuk atasi kanser 
 http://www.kristalpenawar.com/s/kanser.php

Ayahchik Dungun Merawat Pesakit Kanser Darah Tahap Ketiga'' -Gombak 26/12/2015

Jika kisah sy ni bermanfaat, share lah. Semoga perkongsian ini dapat dijadikan panduan kpd mereka yg berikhtiar mencari jalan penyembuh.

Saya dilahirkan sempurna. Cukup sifat. Sehat tubuh badan. Ceria dan periang. Saya juga adalah seorang isteri kepada suami tercinta. Alhamdulillah, pada tahun 2012, saya disahkan hamil setelah beberapa tahun berkahwin.

Saat itu cukup indah.

Namun, keindahan itu tidak bertahan lama kerana sebentar nanti saya akan diuji.

Jumaat itu, badan saya dinaiki bintilan kecil. Halus dan tidak gatal. Di setiap kelenjar, bintilan itu akan menyerang, bertapak dan berumah.

Saya risau. Jika terjadi apa2 pd diri ini, saya redha. Tapi, jika anak dlm kandungan ini turut terkena tempiasnya.. Amat payah untuk saya menerimanya.

Bagi mendapatkan pengesahan, saya pergi ke klinik berhampiran. Doktor hanya menjelaskan ini hanyalah bintilan biasa dan saya dibekalkan dengan sebotol antibiotik.

Dari hari membawa ke minggu. Namun, bintilan itu tidak hilang bahkan semakin membengkak. Badan sy yg sedia lemah menjadi semakin lemah. Saya demam tak kebah-kebah.

Setiap malam, saya akan berpeluh dan menggigil. Padahal, saya tidak banyak bergerak. Sekadar pergerakkan dalam tidur, mustahil boleh menghasilkan peluh yang berganda banyaknya. Nak tak nak, esok saya akan kembali ke klinik.

Kali ni, doktor membuat keputusan untuk mengambil darah saya. Sample darah tersebut kemudian dihantar ke Hospital Pakar. 2 minggu saya menunggu dengan penuh debaran dan apa yg sy dapat amat memeranjatkan.

"Puan, saya harap Puan bersabar dan kuatkan semangat. Hasil ujian darah Puan mengesahkan bahawa Puan telah mengidap Kanser Darah Tahap Ketiga''

Allahurabbi.. Bagai luruh jantung ini ke bumi. Bagai kering darah ini diresapi. Apa yg tinggal hanyalah air mata yang setia membasahi pipi. Ya Allah, beratnya ujian-Mu. Pimpinlah aku. Agar aku kuat menerimanya.

Belum reda dengan kesakitan tamparan pertama, kini sy diuji lg. Malah lebih berat. Apa yg sy takuti dulu, kini benar2 terjadi.

Anak saya. Anak yg sy kandung selama 3 bulan itu telah pergi meninggalkan sy.

"3 bulan ibu membawamu ke sana ke mari nak. Dirimu amat membahagiakan. Sekarang, tidurlah. Mungkin Ibu akan menurutimu tidak lama lagi. Semoga kita kan bertemu semula di sana.."

Setiap hari, di pembaringan sy menangis meratapi nasib diri. Diri yang dulunya sehat, kini kering. Bintilan yang dulunya kecil kini membesar. Apa yg ketara, leher sy seolah ada dua. Besar seperti beguk.

Ya. Sy ke hospital. Membuat rawatan Kemoterapi. Tapi peritnya berubat cara tu, hanya Allah yang tahu. Sy tidak mampu untuk menghadapinya lagi.

Saya dimaklumkan, jika saya enggan melakukan Kemo lagi, tempoh saya untuk hidup hanya berbaki 5 bulan sahaja. Biarlah. Biarlah baki itu sy cuba berubat menggunakan cara Tradisional dan Perubatan Islam pula. Jika ajal saya sudah sampai, sy akur. Tp untuk kemo, sy sudah tidak sanggup.

Betullah orang cakap, Allah tidak pernah sesekali menzalimi hamba-Nya. Dalam keadaan sy diuji sebegini, byk hikmah yg sy dapat.

Pertamanya : ikatan ukhuwwah antara saya dan suami dan mak dan ayah dan ahli keluarga yang lain amat rapat tertaut. Seolah sakit ini bukan saya seorang yg tanggung tapi kesemuanya menanggung beban yang sama.

Keduanya : Keindahan dari kesabaran ini sy dipertemukan dengan seseorang yang amat banyak membantu : Ayah Chik Syed Siksh al-'Aidrus.

Haritu, ayah bergegas pulang ke rumah. Ingin memberitahu saya dan keluarga ttg khabar gembira ini.

"Jom Wa. Kita pergi berubat. Ada seorang Pakcik datang ke kampung kita. Kita cuba berubat dengan dia. Mana tahu, kot2 dia dapat membantu.."

Saya hanya menurut. Lengan saya dipapah mak dan ayah. Masa tu, suami kerja. Kami pergi ke tempat perubatan Ayah Chik bertiga.

Setibanya di sana, kami disambut oleh Ayah Chik dan orang kampung yg dtg bertandang. Ayah Chik orangnya sangat humble. Murah dengan senyuman dan begitu lemah lembut tutur katanya.

"Ayah Chik cuba ye Wa. Semoga melalui cara ni Allah menyembuhkan sakit Wa"

Dia mulakan dengan Bismillah. Kemudian perlahan2 dia gosok 'tumor' yang menempel di leher saya. Serius, tiada kesakitan yang saya rasa melainkan keselesaan. Masa yang beliau ambil pun tak lama. Dalam masa 15 minit je, sessi rawatan selesai.

Terpulanglah kepada pembaca sama ada ingin percaya atau tidak. Dengan izin Allah, tak sampai 2 minggu bengkak ini akhirnya surut. Badan saya kembali bertenaga. Pipi saya kembali berisi.

Ajaib. Memang ajaib. Sesekali saya tidak tipu.

Tiada apa yang mampu sy ucapkan melainkan terima kasih kepada Allah kerana mempertemukan sy dengan hamba-Nya ini. Alhamdulillah. Sekali lg air mata ini mengalir membasahi pipi tp jali ini bukan untuk meratapi tetapi sebagai tanda kesyukuran kepada rahmat Ilahi.

* Buat pengetahuan semua, sekarang sy sudah mempunyai seorang anak berusia 9 bulan. Perempuan. Alhamdulillah, sinar yg dulunya kelam, kini kembali terang. Terima kasih Allah.

* Kepada sesiapa yang ingin mengetahui lebih lanjut, di sini saya sertakan no telefon dan alamat Ayah Chik. Berhubunglah dengan dia. InsyaAllah, dia ikhlas membantu : 


Insya-Allah ayahchik akan berada  Tmn Gombak , Bt Caves, Selangor. Call 011-27824633

Rawatan Alternatif Kanser, Gout, Stroke, Jantung, Buang Pinggang, Kencing Manis , lutut, sendi, Kanser Payu Dara

Gombak : PROMOSI berita gembira bagi pesakit yang sedang menderita sakit kritikal Kanser, Gout, Stroke, Jantung, Buang Pinggang, Kencing Manis , lutut, sendi, Kanser Payu Dara dan lain-lain
 Sempena Selangor berjaya merebut piala bolasepak , LDS Health Spa berbesar hati memberi Pendafataran Ahli RM50 seumur hidup untuk rawatan Salun  & SPA  dalam program  Sehari bersama Ayahchik. Ayahchik terkenal dalam rawatan  tradisional bagi mengatasi sakit kritikal Kanser Stage 4, Stroke, gGout, Sakit sendi, Jantung, Darah Tinggi, Kencing Manis, Kanser Barah hati, kanser usus,  sakit lutut, buah pinggang dan lain-lain. Bayaran ayahchik seikhlas hati.
Dapatkan kad keahlian LDS Health SPA. untuk rawatan lelaki dan wanita
Untuk Salun dan SPA 20% . call Lds Health SPA 011-27824633/

Berita gembira buat warga JOHOR dan SINGAPURA

InsyaAllah, pada 19 dan 20 DISEMBER 2015 ini, Ayah Chik akan berada dijohor.
Paling dekat di selangor 26/12/2015 di lds health spa.

Dapatkan no. Terawal dan kad keahlian LDS Health SPA.Makan minum pesakit disediakan.Keutamaan rawatan akan diberi kpd mereka yang sudah buat bayaran rm50 untuk menjadi ahli  LDS Health SPA dalam program sehari bersama Ayahchik Dungun,. 

Bagi mereka yang mengidap penyakit cancer, tidak kira lah sama ada cancer darah, cancer rahim, cancer lender, cancer payudara, cancer paru-paru, cancer usus, cancer hati.. Datanglah berjumpa Ayah Chik. Dengan izin Allah, sel-sel kanser akan mati di tangan Ayah Chik dan tidak akan merebak lagi, biizniLLAH..
'Bagi mereka yang mengidap penyakit jantung pula, sama ada, jantung tersumbat, lemah jantung, akan by pass, stage 4.. insyaAllah, Ayah Chik akan sembuhkan kembali sakit jantung tersebut. Pesakit akan diminta untuk menarik nafas dan merasai sendiri perubahan setelah menerima rawatan. Jika masih semput dan sakit, 
Ayah Chik akan berikhtiar sehingga pernafasan pesakit lancar.
Begitu juga dengan pesakit stroke, angin ahmar, gout, sakit lutut, prostat, buah pinggang, kencing manis, darah tinggi, kebas-kebas bahagian tangan dan kaki, athma.. Dengan keizinan daripada Allah, Ayah Chik mampu untuk menyembuhkan penyakit-penyakit berkenaan.
"Semua penyakit ada ubatnya melainkan Mati"

*** Datanglah Ayahchik tak ambik bayaran satu sen pun. Terpulang pada pesakit nak bagi ikhlas banyak mana. Dia tak kisah. Yang penting pesakit sembuh.
Harap simpan info ini agar boleh bagitau mereka2 yang sakit dan amat memerlukan rawatan segera. Insya Allah. Jazakumullah..
ting pesakit sembuh.

Hadiah Rawatan Pesakit Kanser, Gout, Stroke Juara Piala TM Bola Sepak Selangor VS Kedah- 2% Diskaun SPA

Gombak : PROMOSI berita gembira bagi penyokong bolak sepak Selangor. Sempena Selangor berjaya merebut piala bolasepak , LDS Health Spa berbesar hati memberi Pendafataran Ahli RM50 seumur hidup untuk rawatan Salun  & SPA  dalam program  Sehari bersama Ayahchik. Ayahchik terkenal dalam rawatan  tradisional bagi mengatasi sakit kritikal Kanser Stage 4, Stroke, gGout, Sakit sendi, Jantung, Darah Tinggi, Kencing Manis, Kanser Barah hati, kanser usus,  sakit lutut, buah pinggang dan lain-lain. Bayaran ayahchik seikhlas hati.

Dapatkan kad keahlian LDS Health SPA. untuk rawatan lelaki dan wanita
Untuk Salun dan SPA 20% . call Lds Health SPA 011-27824633/03-61772506

Berita gembira buat warga JOHOR dan SINGAPURA

InsyaAllah, pada 19 dan 20 DISEMBER 2015 ini, Ayah Chik akan berada dijohor.
Paling dekat di selangor 26/12/2015 di lds health spa.no54 jln tmn gombak,tmn gombak,bt cvs,selangor. Dapatkan no. Terawal dan kad keahlian LDS Health SPA.Makan minum pesakit disediakan.Keutamaan rawatan akan diberi kpd mereka yang sudah buat bayaran rm50 untuk menjadi ahli  LDS Health SPA dalam program sehari bersama Ayahchik Dungun,. 

Bagi mereka yang mengidap penyakit cancer, tidak kira lah sama ada cancer darah, cancer rahim, cancer lender, cancer payudara, cancer paru-paru, cancer usus, cancer hati.. Datanglah berjumpa Ayah Chik. Dengan izin Allah, sel-sel kanser akan mati di tangan Ayah Chik dan tidak akan merebak lagi, biizniLLAH..

'Bagi mereka yang mengidap penyakit jantung pula, sama ada, jantung tersumbat, lemah jantung, akan by pass, stage 4.. insyaAllah, Ayah Chik akan sembuhkan kembali sakit jantung tersebut. Pesakit akan diminta untuk menarik nafas dan merasai sendiri perubahan setelah menerima rawatan. Jika masih semput dan sakit, 
Ayah Chik akan berikhtiar sehingga pernafasan pesakit lancar.

Begitu juga dengan pesakit stroke, angin ahmar, gout, sakit lutut, prostat, buah pinggang, kencing manis, darah tinggi, kebas-kebas bahagian tangan dan kaki, athma.. Dengan keizinan daripada Allah, Ayah Chik mampu untuk menyembuhkan penyakit-penyakit berkenaan.

"Semua penyakit ada ubatnya melainkan Mati"

*** Datanglah Ayahchik tak ambik bayaran satu sen pun. Terpulang pada pesakit nak bagi ikhlas banyak mana. Dia tak kisah. Yang penting pesakit sembuh.

Harap simpan info ini agar boleh bagitau mereka2 yang sakit dan amat memerlukan rawatan segera. Insya Allah. Jazakumullah..
ting pesakit sembuh.

Sunday, December 6, 2015

Ayahchik dungun rawatan Kanser tradisional di Gombak LDS Health SPA 26/12/2015

Gombak 6/12/2015: Menanti kehadiran ayahchik yang baru habis membuat rawatan tradisional bagi membantu pesakit kronik (Kanser, barah hati, gout, stroke, kencing manis, darah tinggi dan lain-lain  di  Batu Caves, Selangor  selama 3 hari . 


Gombak : Alhamdulilah Barang perubatan ayahchik mula masuk di  LDS HEALTH SPA harini untuk program sehari bersama ayahchik di Pusat Rawatan Alternatif    pada 26/12/2015 Sabtu. Beliau sukar untuk bertemu kerana kesibukan menjalankan tugas sebagai perawat yang sangat terkenal perubatan tradisional. 

Beliau sentiasa di buru para pesakit kronik untuk dapatkan perkhidmatannya. Jangan lepas peluang untuk berubat di LDS Health SPA bersama ayahchik. Pembayaran rawatan ayahchik seikhlas hati . Yuran pendaftaran RM50 bagi kerja-kerja pengurusan program dan penyediaan makan dan minum pesakit yang telah membuat pendaftaran. Termasuk menjadi Ahli LDS HealtH SPA seumur hidup. Bayaran pada ayahchik seikhlas hati.

Jika anda masih belum  membuat pendaftaran program sila bertindak segera agar tidak berlaku kesesakan pendaftaran pada 26/12. Keutamaan Pemeriksaan ayahchik akan diberi kepada mereka yang telah membuat bayaran. Pesakit akan dapat nombor giliran dan waktu yang telah di tetapkan. Bagi yang tidak membuat bayaran program sila tunggu giliran rawatan yang mungkin akan habis waktu malam insya-allah. Justeru call kami segera. 

Dapatkan nombor giliran terawal anda secepat mungkin.Bawalah insan tersayang  terutama (ayah/ibu, anak, isteri/suami) berubat dengan cara alternatif bersama ayahchik.

Insyaallah dengan izin allah mereka diberi kesembuhan. Jangan berputus asa membuat rawatan kanser, gout, stroke, bress kanser, barah hati dan lain-lain rawatan.

Ramai yang dulu menderita sakit kronik telah kembali pulih dengan membuat rawatan bersama ayahchik dengan izin allah.  Setiap penyakit ada ubatnya.
call  LDS Health SPA 011-27824633.

Sunday, November 29, 2015

Pusat Penjagaan Kesihatan Alternatif, kanser , Gout, stroke

Anda buntu jika orang yang anda kasihi  (ayah, ibu, anak, suami, isteri, saudara mara)  menglalami sakit kritikal? Keluarga sudah putus asa untuk berubat,? Ikuti Kami Sehari Bersama Ayahchik Dungun .

Beliau sentiasa di buru pesakit kritikal kerana pakar dalam perubatan tradisional merawat semua jenis penyakit kanser,gout stroke,darah tinggi,kencing manis, gatal kulit, sakit dendi, buah pinggang.

Clik sini - Apa istimewanya Ayah Chik?
 

http://www.sinarharian.com.my/…/apa-istimewanya-ayah-chik-1…
http://terengganutimes.com/kisah-ayah-chik-yang-pandai-beru

  


Insyaallah lds health spa dgn kerjasama ayahchik dungun yang pakar dalam perubatan tradisional mengatasi sakit kanser,gout stroke,darah tinggi,kencing manis, gatal kulit, sakit dendi, buah pinggang akan membantu anda sekeluarga.

Ikuti program sehari bersama ayahchik dungun. Alhamdulilah ramai yang semakin pulih dan baik dari sakit kritikal ini.

Tarikh: 26/12/2015 (Sabtu)
Masa: 9am-10pm
 
Tempat: lds health spa .
Pendaftaran kini d buka. Dptkan no terawal anda. Call 011-27824633

Yuran pendaftaran RM50 bagi kerja-kerja pengurusan program dan penyediaan makan dan minum pesakit yang telah membuat pendaftaran. Termasuk menjadi Ahli LDS Health SPA seumur hidup. Bayaran pada ayahchik seikhlas hati.

Ayah Chik Dungun Terkenal rawatanTradisional atasi kanser

SEHARI BERSAMA AYAHCHIK ATASI SAKIT KRITIKAL ANDA (Kanser Stage 4, Gout, Buah Pinggang, Jantung, darah Tinggi, kencing Manis, Gatal Kulit ) AYAH CHIK , LDS HEALTH SPA SEDIA BANTU ANDA.

Jika Ayah ibu anda mengalami sakit diatas, anda sekeluarga buntu cari jalan untuk selesai sakit ayah dan ibu anda, jom sertai kami dalam program ini. Insya-allah masalah kesihatan ayah ibu anda akan selesai dengan izin allahRamai yang telah pulih dari sakit yag di deritai selama bertahun-tahun.  Kenali AYAHCHIK, LDS HEALTH SPA. Kami sedia membantu anda.

Apa istimewanya Ayah Chik?
 

http://www.sinarharian.com.my/…/apa-istimewanya-ayah-chik-1…
http://terengganutimes.com/kisah-ayah-chik-yang-pandai-beru


Tarikh : 26/12/2015 (Sabtu)
Masa : 9 pagi-10 mlm
Tempat : LDS Health SPA,

Setiap orang pasti akan risau dan bimbang jika diuji dengan sakit kritikal yang tidak boleh dirawat sehingga stage 4.

Masalah sakit jantung, kancer, gaout, stroke , sakit buah pinggang boleh diatasi dengan membuat rawatan alternatif iaitu rawatan tradisional.

Siapa tidak kenal Ayah Chik Dungun yang sering diburu para pesakit kanser kritikal. Cerita beliau menjadi buah mulut orang dari seluruh negeri.

Justeru LDS Health SPA dengan mengambil inasatif untuk memberi kerjasama dengan AyahChik Dungun bagi membantu pesakit yang ingin membuat rawatan bersama beliau. Ikuti kisah beliau dan cara rawatan yang di buat.

Apa istimewanya Ayah Chik?
http://www.sinarharian.com.my/…/apa-istimewanya-ayah-chik-1…
http://terengganutimes.com/kisah-ayah-chik-yang-pandai-beru

Wahai anak bantulah ayah ibumu yang sedang di uji dengan sakit,kasihanilah mereka spt bagaimana ayah dan ibumu mengasihi kamu sewaktu kecil.

Bantulah mereka yang semakin tidak bermaya dengan membuat rawatan alternatif. ramai yang semakin pulih dari sakit kanser mereka. Yakinlah tiap penyakit ada ubatnya,

Pendaftaran kini dibuka . Call Lds Health SPA 011-27824633

Yuran pendaftaran RM50 bagi kerja-kerja pengurusan program dan penyediaan makan dan minum pesakit yang telah membuat pendaftaran. Termasuk menjadi Ahli LDS Health SPA seumur hidup. Bayaran pada ayahchik seikhlas hati.

Saturday, November 28, 2015

Gaout, stroke boleh diatasi dengan terapi ais bidara syifa


Gombak : Gaout yg dihadapi pakcik shahril semakin menjadi-jadi. 2 minggu beliau tidak boleh keluar terlantar sakit.
Baru-baru ini beliau ditemani pakcik harun mengiringi beliau untuk Dapatkan khidmat rawatan urut refleksologi dan terapi ais bidara syifa.

Jelas kelihatan sebelum menerima rawatan kaki beliau bengkak, merah kehitaman akibat gaout. 
Setelah buat rawatan  refleksologi dan terapi ais bidara syifa beliau sangat terkejut selepas buat rawatan  Kakinya yang bengkak dan hitam hilang.

Biiznillah (dgn izin allah) pakcik harun kembali sihat dan jalannya tidak gunakan tongkat lagi. Terima kasih tuhan kerana memberi kekuatan semua perawat lds health spa buat hg terbaik untuk Bantu mereka yang sedang di uji kesakitan.

Call lds health spa 011-27824633.

Bekam Muka dan Badan untuk Merawat Resdung

Gombak: Bekam.Muka sgt sesuai digunakan bg pesakit resdung yg mengalami gatal Muka dan jerawat batu hingga menanah. Ia jg bg pesakit yg dishir hinga wajahnya Terhijab@ nampak tua @hodoh.

1)ia membantu pesakit yg gatal kulit dan migrane yg teruk

2) menaikkan seri muka malah jerawat pd pipi mampu hilang dan kecut.

3) ia membantu wajah pesakit yg terkena sihir hingga hijab mereka tertutup.

4) alahan, kulit allergic

Bekam 1 cara membuang darah kotor pd wajah@ badan pesakit. Badan akan jd lebih ringan bertenaga.Ia akan hilangkan 72 jenis penyakit kronik.spt jantung, kolestrol, angin dlm bdn, migrain, sakit mata, sembelit, buah pinggang dll.

Nabi saw bersabda barangsiapa berbekam pasti mendapat rahmat dari allah swt (riwayat ahmad dan tabrani dari samurah r.a) Nabi sa bersabda brgsiapa berbekam pd hari 17,19 dan 21 thn.jijrah maka ia akan sembuh dari segala mcm penyakit. Hadis sahih sunan abu daud karya imam Al albani)

Call lds health spa utk rawatan alternatif bekam badan, Muka. Bekam angin dan bekam darah.
011-27824633@ 03-61772506

Friday, November 27, 2015

Rawatan Alternatif Umi Sue Enterprise


Gombak : Keistimewaan Pusat Penjagaan Kesihatan Alternatif  Umi Sue Enterprise adalah  sebelum membuat pemeriksaan kesihatan pesakit diminta membaca doa antibiotik diri kemudian di ikuti  doa resdung, doa bekam, doa urutan (mengikut rawatan yg Ingin dibuat). 

sebelum buat rawatan pesakit akan diberi bacaan doa antibiotik diri
Ini bagi memastikan pesakit lebih rasa selesa, yakin untuk berubat dan ia menjadi pendinding diri pesakit.

Jika doa @ ayat alquran ini di baca ia akan muntahkan penyakit yang disimpan sekian lama. Jika tidak ada penyakit ia menjadi antibiotik pada diri bagi mereka yang mengamal ayat tersebut..
Amalan doa ini di ajar oleh utz sharhan yang sangat terkenal dalam perubatan islam. Ingin doanya
Jemput datang ke  Rawatan Alternatif Umi Sue Enterprise , No 55 Jln 7, Tmn Selayang, 68100, Bt Caves, Selangor 

Call 011-27824633. Yakinlah tiap penyakit ada ubatnya..Jangan putus Asa untuk berubat. waallahhualam

Wednesday, November 18, 2015

Daun Bidara Terapi Ais Atasi Gangguan Sihir, Saka, Santau

Gombak : Air penawar pondok putih telah di syifa Perawat perubatan islam, pelajar tahfiz tlh mengkhatamkan bacaan quran 7x. 
 
Sesuai digunakan bg pesakit yg mengalami gangguan sihir, anak degil, malas belajar,Penawar Zahir dan Batin, Sesuai juga bagi mereka yang mengalami sakit yang kronik zahir dan batin,

Testimonial yang telah menggunakan air penawar pondok putih 3P Plus Gau telah berjaya mengubat pesakit yang darah tinggi, terkena sihir, gangguan emosi, dan banyak lagi.
 
Air Penawar Pondok Putih tlh dikhatam 7x dan doa2 pilihan dalam perubatan islam
Dapatkan gel mandian bidara syifa bagi mereka yang mengalami gangguan 3S Saka, santau, Sihir)

Khasiat 1) Air dari 313 Masjid di Nusantara
2) 7x Khatam Al Quran oleh pelajar tahfiz
3) 1001 Bacaan Surah Yassin
4) 1001 Bacaan Selawat Assyifa
5) 1001 Ayat Al Qursi
6) 1001 Solat Hajat
7) 1001 Doa penerang hati
8) 750,000 kali ayat 4
9) 480,000 Kali Bismillah di bulanRamadhan
10) Air Penawar yang di ajar Jibrail kepada Rasullulah saw

Call lds health spa utk dptkan air penawar pondok putih.
011-27824633 / 03-61772506

Monday, November 16, 2015

Air penawar pondok putih 3P Plus Gau -Buang Sihir, Saka


Air penawar pondok putih 3P Plus Gau  telah di syifa perubatan islam, pelajar tahfiz tlh mengkhatamkan bacaan quran 7x. Sesuai digunakan bg pesakit yg mengalami gangguan sihir, anak degil, malas belajar,Penawar Zahir dan Batiin, Sesuai juga bagi mereka yang mengalami sakit yang kronik zahir dan batin,

Testimonial yang telah menggunakan air penawar pondok putih 3P Plus Gau telah berjaya mengubat pesakit yang darah tinggi, terkena sihir, saka,  gangguan emosi, dan banyak lagi.

Khasiat 1) Air dari 313 Masjid di Nusantara
2) 7x Khatam Al Quran oleh pelajar tahfiz
3) 1001 Bacaan Surah Yassin
4) 1001 Bacaan Selawat Assyifa
5) 1001 Ayat Al Qursi
6) 1001 Solat Hajat
7) 1001 Doa penerang hati
8) 750,000 kali ayat 4
9) 480,000 Kali Bismillah di bulanRamadhan
10) Air Penawar yang di ajar Jibrail kepada Rasullulah saw

Call lds health spa utk dptkan air penawar pondok putih.

011-27824633, 03-61772506. No. 54 Jalan Taman Gombak, Taman Gombak Batu Caves, Selangor D. Ehsan

Lds health spa sedia membantu pesakit yg ingin buat rawatan alternatif (bekam, resdung, urutan bersalin, urutan mmt, salun dan spa)

Resdung semakin pulih dengan membuat terapi resdung di Pusat Rawatan Alternatif Umi Sue

Gombak : Alhamdulilah adik zaiem pelajar Al Amin gombak yang menglami resdung kini semakin pulih. Tidak ada Sesak nafas, mata gatal, Nafas berbau setelah membuat terapi resdung dengan membuang lendir yang terdapat pada hidung beliau.


Dengan 2x rawatan dan pemeriksaan Pernafasan dengan senaman pernafas dari perut ke hidung akhirnya zaiem semakin pulih.

Ibu beliau,  Zurina begitu bersyukur kerana anaknya semakin pulih dari masalah resdung sekian lama.

Sementara itu, Pengarah urusan,  Pn sue berkata, alhamdulilah ramai pesakit resdung yang telah membuat rawatan di  Pusat Rawatan Aternatif Umi Sue semakin pulih walaupun resdung yang di alami begitu lama.

Dengan membuat terapi resdung, pesakit begitu selesa, tiada lagi sesak nafas, mata dan kulit muka gatal, nafas berbau.


Orang ramai yang ingin membuat pemeriksaan kesihatan  boleh hubungi  011-27824633. No 55, Jln 7, Tmn Selayang, 68100, Bt Caves, Selangor





Membuat terapi ujian pernafasan bagi pesakit resdung yang telah membuat rawatan

Doa Pelindung Anak-anak dari gangguan syaitan dan jin

Hukum Meletakkan Mushaf Al Qur’an Disamping Bayi Untuk Menjaganya Dari Gangguan Jin...
Kibar Ulamak Asy-syaikh Shalih Al Fauzan hafizhahullah apabila ditanya:

“Bagaimana pendapat syekh tentang seorang wanita meletakkan mushaf Al Qur’an disamping bayi dengan alasan agar terjaga dari jin, ketika wanita tadi sibuk dan meninggalkan bayinya tersebut?”

Beliau pun menjawab: “Perbuatan ini tidak boleh kerana mengandung penghinaan terhadap mushaf yang mulia. (Demikian pula) kerana perbuatan tadi tidaklah disyariatkan (oleh agama).” [Al Muntaqa 1/179].
Yang disyariatkan untuk melindungi bayi daripada ganguan Jin adalah dengan membaca doa berikut:-

Pusat Rawatan Alternatif Rawatan Terapi Ais Bidara Syifa

Gombak : 16 Nov, 2015 : Sering mengalami stress. Gangguan makhluk halus, mudah penat, cepat marah dan mengantuk, Sukar tidur malam, urat sering tegang Akhirnya azli ambil keputusan membuat rawatan terapi ais Bidara syifa. 

Beliau sebelum sampai ke LDS HEALTH SPA  kelihatan pucat dan tidak bermaya kerana mengalami gangguan makhluk halus. 

Rawatan Terapi Ais Bidara Syifa
Alhamdulilah setelah membuat rawatan terapi ais seluruh badan dirinya kembali sihat, Ceria dan tidak mengalami sakit pd kaki dan kepala. Seawal pagi beliau meghubungi lds health spa mengucapkan terima kasih kerana gangguan yg di tanggung 10th lalu kembali pulih. 

Orang ramai yg Ingin buat rawatan terapi ais pd kaki@ mandian seluruh badan boleh hubungi LDS HEALTH SPA.

Gel mandian Bidara Syifa tlh di baca ayat2 dan doa pilihan oleh perubatan islam. Ia sesuai di guna oleh semua peringkat umur dan jantina.

011-27824633 

Monday, November 2, 2015

Jemputan Hari Kesihatan Rakyat

KERANA DIRIMU SANGAT BERHARGA

Assalammaulaikum wbt buat semua rakan kenalan fb. Dengan sukacitanya Lds Health SPA akan mengadakan Hari Kesihatan Rakyat Sempena pelancaran Pusat penjagaan Kesihatan Lds Health SPA seperti tarikh berikut.

Majlis akan dirasmikan oleh Ybg Yb Tuan Ustaz Hasbullah Ridzwan ADUN Gombak. Warga Gombak pemuda pemudi dialukan bagi sokongan LDS Health SPA dan ADUN Gombak.

Justeru kami menjemput semua rakyat hadir ke Majlis Pelancaran ini dengan membuat pemeriksaan kesihatan. Jamuan makan disediakan selepas membuat bacaan yassin dan doa selamat oleh Ybg Yb Tuan Hasbullah.

Tarikh : 8/11/2015 (Ahad)
Masa : 10 pagi - 6 ptg
Tempat : No 54 Taman Gombak, Jalan Gombak, 68100, Batu Caves, Selangor.

Berbagai aktiviti menarik diadakan, Anda berhak mendapat rawatan salun dan spa diskaun sebanyak 20%.
Pemeriksaan kesihatan, Darah Tinggi, kencing Manis, Gaout, Sakit sendi, pemeriksaan demam denggi dan lain-lain akan diberikan. Produk kami semua adalah dari bahan herba tanpa kimia. Insya-allah di jamin selamat.

Bagi Rawatan Alternatif, Bekam, Resdung, Urutan MMT, Urut 1 badan, Urut Refleksologi juga diadakan pada hari pelancaran tersebut.

Call kami sekarang 03-61772506 / 011-27824633 tebus vaucer diskaun 20%.Vaucer ini hanya sah 8/11/2015.Mohon sebaran luas. Terima kasih.
Kami Prihatin Kesihatan Anda - LDS Health SPA

Sunday, October 25, 2015

Pusat Rawatan Alternatif Umi Sue Resdung , Bekam, Terapi Ais Bidara Syifa

Gombak : Simtom resdung, kerap bersin selsema, mata Muka gatal.Mata jadi lebam pada kelopak mata dan bengkak. Rambut gugur.Nafas berbau, sukar bernafas, kepala jadi begang kerap migrane..

Kesan tidak buat rawatan pesakit kerap bersin, selsama yang banyak dengan guna tisu yang banyak, Muka mata gatal, batuk berdarah, Hilang deria bau, ketumbuhan selaput putih pada mata, paling teruk pesakit akan jadi buta.

Terdapat 5 patient saya yang sudah mengalami mata buta. Patient Dr Bangi, Rawang, N9,  Selayang, Hulu Langat.

Sayangilah mata anda kerana ia anugerah yang amat bermakna dari Allah. Mata Jika guna dengan betul dapat pahala melihat kaabah, dapat pahala dan tenang melihat wajah ayah ibu isteri dan anak, melihat ayat Al quran.

 Rawatan Kesihatan  Alternatif  Umi Sue Enterprise  Gombak. No. 55, Jln 7, Tmn Selayang, 68100, Bt Caves, Selangor

Call : 011-27824633.

Friday, October 23, 2015

Pusat Rawatan Bekam urat sering tegang, badan terasa berat, sering migrane.



Gombak : Jika urat sering tegang, badan terasa berat, sering migrane. Perlulah membuat rawatan bekam.  En Aizad sering mengalami sakit seperti diatas. 


Beliau hadir ke Pusat Rawatan Alternatif Umi Sue Enterprise No. 55 Jln 7, Tmn Selayang, 68100,  Batu Caves,S elangor untuk membuat rawatan bekam.

Tujuan membuat rawatan bekam membuang darah kotor,  membuang toksin dalam badan, ia juga mampu mengatasi masalah 72 jenis penyakit dalam badan. Call 011-27824633
video



Kem Cuti Sekolah November 2015, Kem Pengurusan Jenazah Remaja Islam

Bila kita sudah tua tidak berdaya lagi siapakah diantara anak-anak yang akan menguruskan jenazah ibu ayah nya apabila kita kembali kerahmatuallah??

Apabila kita sudah tua siapakah diantara anak-anak kita yang akan bersama ibu  dan ayah nya disaat mereka perlukan kita??

Apabila kita sudah tua siapakah diantara anak-anak kita yang akan beri khidmat untuk bawa  ibu dan ayah nya ke klinik?

Siapakah diantara anak-anak kita yang akan menyuapkan makan ke mulut ayah dan ibu nya di saat badan ayah dan ibu nya tidak berdaya lagi?

Siapakah di antara anak-anak kita yang mampu menguruskan jenazah ayah dan ibunya apabila kita sudah kembali kerahmatuallah??

Siapakah diantara anak-anak kita yang akan menemani ayah dan ibu nya di saat kesunyian??

Justeru sebelum terlambat wajarlah ibu ayah melengkapkan ilmu fardhu kifayah kepada anak-anak agar mereka yang mampu menguruskan jenazah ayah ibunya. Beruntunglah ibu ayah yang apabila meninggal anak-anak mereka sendiri uuskan jenazah ibu ayahnya tanpa diserahkan kepada orang lain.

Ikuti kami dalam Kem Pengurusan Jenazah Remaja Islam bersama imam muda hizbur

Tarikh : 28-30 November 2015 , pendaftaran kini di buka
Tempat : SRA Sg Tua Baru
Masa pendafatran : 2 petang
Umur : 13-21 thn. Ibu bapa yang berminat untuk serta kem ini boleh juga daftar.
Yuran : RM200, Diskaun RM 180. 20 % Salun dan SPA
Penceramah : Imam Muda Hizbur.

Call 011-27824633 / 03-61772506

Thursday, October 22, 2015

Kahak yang tersumbat, kepala sering sakit punca resdung hingga mata jadi kabur



Gombak 22/10: walaupun jauh Namun tetap berusaha untuk merawat resdung yang di alami siti rohea md saman.

Beliau berkata, saya berasal dari kedah sebelum ini pernah membuat rawatan resdung guna asap namun tidak berkesan.

Mata Saya semakin kabur terdapat selaput pada mata. Mata, Muka sering gatal. Sukar untuk saya mengeluarkan airmata walaupun kena asap. 

Namun setelah membuat rawatan alternatif umi sue enterprise saya Sangat berpuashati bila terapi resdung di buat dapat mengeluar lendir dengan banyak. Air mata dapat keluar juga. Terapi mata dibuat Sangat berkesan.

Saya rasa begitu selesa apabila kahak yang sukar dikeluarkan dapat keluar dengan banyak. Alhamdulilah saya bersyukur Akhirnya saya dapat jumpa pusat rawatan resdung dan rawatan alternatif yang lain. Produk di gunakan adalah bahan herba yang tidak  mengandungi bahan kimia. 

 Terima kasih kepada perawat  rawatan alternatif umi sue kerana membantu saya membuat rawatan disini.

Manak
ala cik sue konsultan kesihatan berkata alhamdulilah Akhirnya pn siti rohea dapat mengeluarkan lendir resdung dan kahak dengan banyak setelah menerima rawatan di sini. 


Saya difahamkan oleh beliau sebelum datang ke sini  beliau sukar bernafas.Mata dan Muka terlalu gatal. Kepala rasa sakit dan bengang. Selepas menerima rawatan pn rohea mengakui baru rasa selesa kerana dapat bernafas dengan baik dan telinga tidak berdengung. Kahak yang sebelum ini tersumbat setelah buat terapi tidak tersumbat lagi. Begitu juga dada rasa Sangat selesa jika tidak beliau sering sakit Dada kerana Kesukaran bernafas.


Orang ramai yang ingin buat rawatan boleh hubungi 011-27824633 , kata cik sue selepas membuat rawatan kepada pesakit yang mengunjungi pusat rawatan nya di gombak




Rawatan Alternatif Umi Sue , Resdung, Bekam, Urut, Refleksologi, Terapi Ais Bidara Syifa - Kelopak Mata Bengkak, nafas Berbau Akibat Resdung


Gombak : Gejala resdung yang kuat menyebabkan kelopak mata tn mohd nor mokhtar menjadi bengkak.

Katanya saya sudah lama menghadapi masalah resdung. Pernah buat rawatan di hospital dan rawatan kampung tetapi tidak berkesan.


Setiap pagi saya sering bersin, mata bengkak dan lebam. Nafas saya berbau busuk. Kadangkala nak bercakap dengan orang lain rasa segan.

Saya Harap dengan rawatan alternatif di Pusat rawatan altrnatif umi sue enterprise  dapat membantu saya mengatasi masalah resdung saya hadapi sekian lama.

Sementara Itu cik sue konsultan Rawatan alternatif, berkata tn mohd noor hadapi masalah resdung yang kuat hingga terdapat blok pada rongga hidung, kelopak mata bengkak.

Saya difahamkan beliu pernah buat rawatan di hospital dan secara kampung Namun berhenti rawatan. Apabila rawatan dibuat sekerat jalan ini menyebabkan resdung akan lebih teruk lagi. Sebaiknya biarlah buat rawatan 3x bagi memastikan rawatan dibuat berkesan.


Disini pesakit yang buat rawatan mereka boleh membeli produk resdung sementara menanti rawatan kedua. Mereka boleh buat sendiri di rumah, katanya. 


Mereka yang ingin buat rawatan alternatif boleh hubungi 011-27824633 , No 55 Jln 7, Tmn Selayang, 68100, Bt Caves, Selangor

Sunday, October 18, 2015

Kesan Tidak Merawat Resdung,bahaya Nya Resdung , Rawatan Alternatif Umi Sue Enterprise Mampu Atasi Masalah Resdung

Gombak : Pelajar utp yang menghadapi masalah resdung dengan mengalami kegatalan kulit Muka, mata dan hidung tidak tahan lagi apabila sejak akhir-akhir ini hingga naik jerawat di Muka beliau. Menurut beliau sukar betnafas kerana telah block akibat resdung.

rawatan tereapi resdung izzati bersama ibu pn halimah
Alhamdulilah beliau dan ibu nya telah menerima rawatan terapi resdung Akhirnya dapat bernafas dengan selesa. 

Katanya, Alhamdulilah rawatan yang saya terima beri keselesaan untuk bernafas dengan baik. Sebelum saya buat rawatan, hidung saya amat pedih, gatal, kerap selsema menyebabkan saya kerap sakit kepala. Sangat berbeza rawatan terapi di berikan dan ia sangat berkesan apabila banyak lendir keluar. Ujar izzati.

Sementara Itu ibu beliau pn halimah berkata anak saya mengalami resdung yang teruk.kekerapan bersin dengan guna tisu yang banyak buat saya risau.

Alhamdulilah maklumat dari email yang saya terima dari consultant khaulah azwar terbuka hati untuk buat rawatan di sini. Saya juga mengalami resdung tetapi terdapat kahak yang seperti hendak keluar tetapi tidak boleh keluar. Selepas buat rawatan kahak dapat di keluarkan juga, kata halimah.

wajah ceria izzati selepas terima rawatan
Cik sue pula berkata izzati mengalami alahan. Beliau yang mengalami resdung yang teruk. Di wajah beliau sudah ditumbuhi jerawat kecil. Mata, Hidung, Telinga dan Muka nya kerap gatal.

Beliau juga kerap bersin dan banyak kahak.hidung kanan dan kiri tersumbat sehingga deria bau tiada lagi. Namun Alhamdulilah selepas buat rawatan di  sini ,  izzati rasa lebih selesa kerana rongga hidung yang telah tersumbat sekian lama dapat di atasi.

Sebagai perawat saya rasa bersyukur kerana dapat membantu pesakit dengan memberi rawatan yang sangat beresan.kepuasan hati dapat di rasakan apabila pesakit berpuas hati menerima rawatan diberikan itulah kegembiraan hati setiap perawat dengan memberi khidmat kepada masyarakat.

Orang ramai yang ingin buat rawatan alternatif terapi resdung, bekam, urutan mmt, urut 1 badan, urut refleksologi boleh hadir di No 55 Jln 7, Tmn Selayang, 68100, Batu Caves, Selangor

Sehubungan itu mereka yang buat rawatan di Rawatan Alternatif Umi Sue Enterprise akan dapat harga  mandian terapi ais bidara syifa  (Atasi masalah sihir 20% .  Ini peluang keemasan untuk semua pesakit.

Kami beroperasi di nodi No 55 Jln 7, Tmn Selayang, 68100, Batu Caves, Selangor
Call 011-27824633/03


Waktu operasi:
isnin, Selasa, jumaat, sabtu dan ahad
9pagi-10mlm.
Rabu: cuti
Khamus : 9pagi-6petang.

Urat Sering tegang dan Sering Migrane-Bekam Boleh Atasi Masaalah

Gombak : 17 Oktober 2015 : Rawatan terapi bekam angin dan darah. Pesakit sering menghadapi migrane, urat tegang pd leher dan tulang belikat, pinggang sering sakit. Setelah mendapat rawatan terapi bekam angin dan darah  di Rawatan Alternatif Umi Sue Enterprise No. 55 Jln 7, Tmn selayang, Bt Caves, beliau begitu selesa dan badan jadi ringan.


En Izham berkata saya sering sakit urat pada leher dan tulang belikat. Kerap migrane dan badan terasa Berat. Alhamdulilah setelah buat rawatan bekam angin dan bekam darah badan jadi ringan tidak rasa tegang lagi pada leher.

Sementara Itu cik sue berkata bekam Amat digalakkan bahkan ia sunah Nabi saw.

Tujuan buat bekam membuang darah kotor, toksin yang banyak dalam badan.
Apabila pesakit telah menerima rawatan kebiasaannya badan mereka jadi ringan. Ketegangan urat tidak ada. Di sunnahkan untuk buat rawatan 1 bulan sekali, ujarnya.'


Mereka yang ingin buat rawatan di No. 55 Jln 7, Tmn selayang, Bt Caves, Selangor  boleh hubungi 011-27824633 

Friday, October 16, 2015

Khidmat Bekam, Kenapa Perlu Bekam.Kelebihan bekam

kenapa perlu membuat rawatan bekam??

Nabi SAW suka umatnya sihat. Maka baginda galakkan umatnya membuat bekam untuk membuang darah kotor dan toksin yang berlebihan dalam badan.


Kelebihan berbekam :

1) Sihat Tubuh badan,
2) Dapat fokus dalam ibadah,
3) Badan menjadi ringan,
4) Terbuangnya darah-darah kotor
5) Bagi mereka yang kerap migrane, sakit kepala, dengan membuat bekam kepala dan badan lebih jadi ringan.
6) Memulihkan ketegangan urat leher, urat belikat
7) Mengurangkan sakit pinggag dan urat sendi di kaki
Dan dapat membantu lebih dari 72 jenis masaalah kesihatan.

Call kami  untuk membuat rawatan alternatif No. 55 Jln 7, Tmn Selayang, 68100, Bt Caves Selangor.

call : 011-27824633

Thursday, October 15, 2015

Masaalah Alahan Pemakanan Menyebab Berlakunya Resdung

terapi buang lendir resdung
Gombak 15 okt: "muka, hidung saya teramat gatal tidak tahan lagi menahan sakit. Saya perlu rawatan resdung dengan segera", kata safiah shaik mohd.

Saya merayu puan tolong saya buat rawatan segera. Muka teralu gatal.hidung asyik berair, mata Saya bengkak. Saya Dapat tahu Rawatan Alternatif Umi Sue Enterprise telah banyak membantu pesakit yang mengalami masaalah resdung, alahan dengan membuat terapi alternatif lain, katanya ketika menghubungi konsultant lds health spa.

Cik sue berkata Insyaalah Saya akan Bantu puan. Rawatan yang kita buat dengan membuat terapi membuang lendir resdung. Rawatan ini tidak menggunakan asap dan tidak sakit, kata nya.

Menurut cik sue ramai pesakit yang menghadapi masaalah resdung mereka tidak tahan menahan sakit. Kadangkala kulit Muka boleh terluka kerana mengalami gatal yang teruk.

Pn safiah mengalami alahan makan sehingga bibir bengkak.akibat salah makan menyebabkan resdung yang dihadapi semakin teruk.

Alhamdulilah selepas menerima rawatan di sini  masaalah hidung berair, gatal kulit yang di hadapi pn safiah telah kurang sebelum beliau menerima rawatan di sini.

Terapi Aura Mata
Bagi pesakit yang Ingin membuat rawatan alternatif seperti terapi resdung, bekam, urutan 1 badan, urutan mmt, rawatan Muka, mandi aura, boleh hubungi 011- 27824633

Kami beroperasi di No 55 Jln 7, Tmn Selayang, 68100, Batu Caves, Selangor. ujarnya.

Editor :Khaulah Azwar

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI