Monday, January 15, 2018

KELAS MENGAJI QUR'AN KANAK-KANAK & DEWASA YANG PALING MUDAH DAN BERIMPAK TINGGI DI RAWANG, TMN TEMPLER, SAUJANA, DENGAN TEKNIK AL-BAGHDADI

TERCARI-CARI KELAS MENGAJI QUR'AN YANG PALING MUDAH DAN BERIMPAK TINGGI DI KAWASAN RAWANG DENGAN TEKNIK AL-BAGHDADI NI?
.
.
Fikirkan bagaimana perasan anda sekiranya anak anda mampu kuasai bacaan Al-Quran bertajwid hanya dalam masa kurang 3 Bulan seawal usia 4thn?
.
.
Sebelum ITU,saya kongsikan apa yang bakal dipelajari Di Al-Baghdadi ni?
.
.
======
APA YANG DIPELAJARI
======
.
1. TAMHID....anak anda Akan belajar bermula daripada ASAS mengenai huruf hijaiyyah. Kalau dah kuasai ASAS barulah senang nak baca bertajwid
.
2. TAJWID....selepas pelajari ASAS anak anda sudah pasti mengenal bacaan TAJWID Dan mudah baca AlQuran dengan betul .Pasti anda tidak risau lagi apabila anak anda sudah pandai mengaji . Mereka mampu baca Al quran dengan mudah lancar dan cepat.
.

.
APA Kata mereka yang telah mengikuti Kelas Al-Baghdadi ni??
.
======
APA KATA MEREKA
======
.
"Dulu..anak saya langsung tidak kenal huruf, tidak kenal panjang pendek bacaan mengaji, tidak suka pergi Kelas mengaji. Tetapi selepas mengikuti Kelas ini alhamdulilah anak saya telah kenal huruf bacaan anak saya lebih baik, lancar. anak saya juga rajin datang mengaji dengan teknik albaghdadi tanpa Di paksa lagi. aini sentosa rawang".
.
.
"Alhamdulilah dulu saya rasa segan untuk belajar mengaji lebih-lebih bila di soal ustazah depan orang ramai.Bila Salah baca rasa malu teramat sangat. Tetapi dengan Ikuti Kelas mengaji albaghdadi bacaan secara ramai-ramai. Saya tidak segan untuk bertanya Malahan saya suka hadir Kelas ini tanpa Kira umur. Bacaan saya lebih baik Dan mampu buat hafazan, En zul Selayang.
.
.
======


PENDAFTARAN TERAWAL
======

Dengan mengikuti Kelas ini anak anda Akan Dapat sijil tamat pengajian sah albaghdadi.
.


.
PERCUMA produk kesihatan Minda COCO-G bagi yang daftar 30 terawal. COCOG akan membantu anak anda fokus dalam pelajaran, Daya ingatan yang kuat, lebih cergas Dan bertenaga.
Yuran Kelas albaghdadi hanya Rm100 saja . DENGAN YURAN YANG BERPATUTAN anda Dan anak rasa PASTI puas hati, tidak malu lagi untuk mengaji malahan mampu ajar orang lain mengaji juga dengan mengikuti albaghdadi.
.
.

Berminat hubungi 019-6546275.
Albaghdadi memang best.!!

No comments:

Post a Comment

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI