Monday, December 11, 2017

Kursus Rawatan Alternatif Sakit Kritikal (Stroke, urat saraf, jantung,, slip disc, darah tinggi)

 Image may contain: 3 people, people sitting


 
Setiap rumah perlu ada perawat alternatif terutama bagi mengatasi masalkah sakit kritikal / kronik seperti stroke (angin ahmar), sakit saraf, mata, darah tinggi, kencing manis, slip disc. 

Mereka perlu mengikuti kursus rawatan alternatif seperti rawatan stroke, bekam, resdung, slip disc, dan sebagainya.  Dengan ada nya ilmu perubatan mereka mampu merawat ahli keluarga mereka sendiri yang mengalami sakit kronik. Untuk pelajari kursus ini boleh hubungi 017-3483840.

Setelah pesakit sudah buat pemeriksaan doktor di hospital keluarga pesakit boleh berusaha membuat rawatan alternatif, rawatan kampung, rawatan syifa bagi membantu ahli keluarga pesakit. Pesakit stroke insya-allah boleh sembuh sekiranya mereka berusaha merawat dengan bersungguh-sunguh. 

Jika anda disahkan Doktor mengalami darah tinggi, kolestrol tinggi, kencing Manis, saraf..berhati-hatilah mengambil makanan. Musim durian peminat durian memang akan jadi lupa mengawal makan. Ini menyebabkan  mereka mudah di serang stroke. 


Menurut adam, ibu nya makan buah durian banyak hingga sakit stroke nya semakin teruk.tak boleh bercakap, Mata nampak kabur, leher tak boleh tegak,mulut sentiasa berbuih. Badan ibu panas, Tangan tak boleh di angkat, tak boleh berjalan .

Kawan saya telah mengsyorkan pada saya untuk merawat ibu dengan Rawatan Alternatif Alhamdulilah mak kembali sihat,mampu angkat Tangan,badan sejuk, Leher dapat Tegak, dapat buka tapak Tangan.mampu bercakap dan berjalan , Mata nampak terang kembali . Rawatan yang sangat berkesan,Murah Dan berpatutan . 


No comments:

Post a Comment

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI