Wednesday, July 14, 2010

WATIKAH PELANTIKAN AHLI MAJLIS PBT PAS

Penyerahan Watikah Pelantikan Ahli-Ahli Majlis PBT PAS di Hotel De Palma Ampang, baru-baru ini dilaksanakan dengan sempurna.

Semasa dalam memberi ucapannya YB Dato’ Hassan Mohamed Ali/Exco Kerajaan Negeri Selangor / Adun Gombak Setia melahirkan kesyukuran dan kegembiraannya kerana amanah yang diberikan kepada semua ahli-ahli majlis kepada masyarakat dapat menjalankan secara profesional dan cekap.

Prestasi semua Ahli -Ahli Majlis PAS, sehingga kini adalah baik dan disanjung oleh pimpinan PAS dan disanjung oleh pimpinan PBT dan penduduk kawasan sekitar.

Walaupun begitu, beliau amat berharap prestasi Ahli-Ahli majlis dapat dipertingkatkan keupayaan dari segi ilmu dan kemahiran dalam memberi khidmat terbaik kepada stakeholder.

Selain daripada itu juga, YB Dato’ juga mahukan Ahli majlis membentuk imej profesional, cekap dan berkesan dalam mengendalikan tugas. Dengan cara ini persepsi masyarakat terhadap PAS akan bertambah baik dan menjadikan PAS saluran terbaik untuk membangun masyarakat, insya-ALLAH.

Editor: Khaulah Azwar


Note : Alhamdulilah semua dimudahkan urusan pentadbiran Ahli Majlis /PAS..semoga amanah yang diberikan dapat dilakasankan dengan sebaiknya.. KZS.. moga dirimu diberi kekuatan meneruskan tribulasi ini.. doa ana sentiasa bersama..


MASA ITU AMANAH, KERJA ITU IBADAH..

No comments:

Post a Comment

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI