Monday, June 5, 2017

Kesal Hilang Penglihatan Mata lepas Operation, Tapi boleh melihat kembali 80% Buat Rawatan Alternatif

Mata sangat berharga tiap insan. Jika hilang penglihatan ia tidak bermakna.1 ujian yang sukar di terima bila nikmat penglihatan di tarik Allah.


Tn Yusoff sebelum ini boleh melihat melahirkan rasa kecewa dan kesal apabila pembedahan mata yang di buat di hospital gagal sehingga beliau tidak boleh melihat lagi.

Menurut anaknya Pn Nora, sebelum ini ayah boleh melihat tetapi setelah buat pembedahan kedua matanya tidak boleh di lihat lagi. saya di fahamkan Doktor yang membuat rawatan ayah kedua mata ayah saya di jangkiti kuman dan penglihatan ayah hilang 100%.

Namun  saya dan  adik beradik akan terus berusaha  untuk merawat ayah. Alhamdulilah saya telah berjumpa dengan Pusat Rawatan Alternatif Umi Sue baru-baru ini. Ayah saya kembali sihat dan nampak semula 80%. Dan akan terus buat rawatan disini bagi memastikan ayah dapat melihat 100%.

Saya harap moga ayah di beri kesembuhan selepas buat Rawatan Di Pusat Alternatif Umi sue. 

Sementara itu, Tn Yusof pula berkata, sebelum buat rawatan di pusat rawatan alternatif umi sue penglihatan saya  memang tidak nampak langsung akibat operation di hospital tetapi rasa syukur selepas buat rawatan di pusat alternatif umi sue saya boleh nampak 5 jari saya, tangan dan bayangan orang sekeliling saya, cahaya lampu juga nampak jelas. Jika tidak dunia saya gelap nampak hitam. Insya-Allah saya akan terus dapatkan rawatan disini denga harapan dapat melihat kembali, ujar yusof. 


Call 011.27824633  / 03-61772506 utk dapatkan rawatan terapi Saraf mata. No. 55 Jalan 7, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor

fb : Rawatan Alternatif Umi Sue

Ku lihat keriangan Di wajah nya bila penglihatan 80% dapat lihat kembali dengan izin Allah.

No comments:

Post a Comment

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI