Wednesday, October 5, 2016

Rawatan Resdung , Bekam, Urutan MMT, Murah, berkesan (Selangor, Kl, Ampang, Kg Pandan, Selayang, gombak, batu caves)

Ukhtie Khaulah Al Azwar's photo.
 3 pesakit resdung kronik telah mendapat rawatan yang berkesan dan murah. Hayat , yang mengalami resdung semenjak berusia 18thn  berkata, saya tidak pernah buat rawatan resdung sebelum ini, Jika sakit kepala, selesema setiap pagi saya anggap perkara biasa. Setiap kali di serang resdung pasti rsaya hanya makan ubat atau ambil gula-gula halls untuk legakan sakit.

Ukhtie Khaulah Al Azwar's photo.
Kesukaran bernafas, mata kabur dan telinga juga mengalami kurang pendengaran buat saya jadi risau dan bimbang lantaran itu saya terus buat keputusan untuk buat rawatan resdung di sini. harga nya sangat berpatutan dan selepas buat rawatan rasa kepala yang sakit telah hilang, telinga yang kurang pendengaran juga telah pulih.
Ukhtie Khaulah Al Azwar's photo.


Sementara itu, Sharezan pula berkata, matanya kini semakin gatal dan kabur. Setiap hari saya diserang sakit kepala. Memang tidak tahan dengan masalah yang saya alami. Alhamdulilah setelah buat rawatan di Pusat rawatan Alternatif umi sue keadaan kesihatan saya kembali pulih.

Saya amat teruja bila melihat lendir pada hidung dan tekak dapat di keluar dengan begitu banyak sekali. Jika tidak buat rawatan amat sukar untuk saya keluarkan semua kahak dan lendir sinus, katanya.

 
kesukaran buang lendir sblm buat rawatan.tetapi dgn buat rawatan terapi resdung akhirnya lendir pd hidung, tekak dpt d keluar dgn banyak.

fb : rawatan alternatif umi sue 

call rawatan alternatif umi sue 011.27824633,03.61772506.

No. 55 Jalan 7, taman Selayang, 68100, Batu Caves, Selangor.


No comments:

Post a Comment

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI