Tuesday, September 13, 2016

Skor A Matematik Mudah Dan Senang

Di sertakan borang seminar parenting bijak Sifir matematik sifu taj. Seminar ini bukan sahaja diberi pendedahan cara mudah selesai matematik unttk sifir tetapi cara selesai pecahan, perpuluhan,bahagi,campur, purata dan lain-lain topik.

Bantulah anak2 anda terutama anak2 melayu yang rata2 GAGAL menguasai matematik dengan baik. Peratus pendidikan telah membukti anak2 melayu ramai gagal kuasai metematik berbandibg anak2 kaum cina.

Matematik subjek WAJIB lulus dlm pelajaran, justeru jangan buatkan anak-anak anda sentiasa ketinggalan dalam pelajaran hingga mereka rasa rendah diri dalam kelas sebab rasa tak bijak matematik seperti orang lain.

Yakinlah program ini sangat berkesan kepada anak2 anda.
Tarikh : 24,25 September,2016 di masjid as Syakirin, gombak.Dapatkan potongan RM20 bagi pendaftaran awal.

Klik link fb kami dengar pengakuan ibubapa anak2 yang telah ikuti prog kami. Mereka dulu tidak minat matematik, keputusan peperikssan sering gagal/ cukup-cukup makan tetapi selepas ikuti program kami mereka menjadi pelajar cemerlang dalam peperiksaan.

Jika ia manfaat tolong sebarkan pada group dan kenalan anda. Share dalam wall fb anda.Moga pahala sebaran bagi mengumpul ilmu untuk anak2 generasi islam akan dapat kepada anda semua.
Call 011-27824633 /03-61772506.

Ada sesiap berminat bantu anak2 yatim piatu 70 org yg ingin ikut prog ini. Watsap sy. Tk

No comments:

Post a Comment

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI