Monday, February 3, 2014

TAWARAN MENGADAKAN KEM SEMPENA CUTI SEKOLAH ATAU KURSUS SYARIKAT – PEMBERIAN VOUCHER RM500


Ruj Kami : KSR/Pro/Sue/02-( 03)-2014
Tarikh : 04 Februari, 2014

Kepada : Sesiapa berkenaan

Tuan / Puan;

TAWARAN MENGADAKAN KEM SEMPENA CUTI SEKOLAH ATAU KURSUS SYARIKAT – PEMBERIAN VOUCHER RM500

Perkara di atas dirujuk . Di doakan semoga tuan / puan di kurniakan kesihatan dan keafiatan yang baik dalam menjalani tugas.

Sempena cuti sekolah tidak lama lagi, Kem Sri Raudhah ingin menawarkan kepada tuan / puan voucher bernilai RM250 atau RM500 sekiranya sekolah atau syarikat tuan / puan mengadakan kem atau kursus di tempat Pusat Rekrasi kami. 
Untuk pengetahuan tuan / puan antara aktiviti yang di tawarkan di Kem Sri Raudhah adalah seperti Jungle Tracking, Night Walking, Ikhtiar Hidup, Rempuh Halangan, Paintball, Kuliah, Qiammulail.

Tenaga pelaksana adalah terdiri daripada jurulatih professional, Fasilitator yang bertauliah dan krew yang mahir dalam mengadakan kem.

Kursus Kem yang ditawarkan adalah seperti berikut

1) Kepimpinan Dalam Pasukan
2) Motivasi diri
3) Mind Power
4) Khemah Ibadah
5) Motivasi pendidikan akhlak
6) Jati Diri
7) Smart Solat
8) Program Ke Fasilitator
9) Unit Beruniform
10) Kem Kecemerlangan
11) Kem Ibadah
12) Team Building
13) Family Day
14) Camp Fire
15) Lawatan Ke Perkampungan Orang Asli

Kemudahan yang disediakan Dewan Makan, Dewan Solat, Dewan Terbuka, Dewan Tertutup, Chalet Kapasiti 120 orang, Dorm kapasiti 60 orang, Khemah kapasiti 200 orang.

Mengumpul Dana

Sekiranya sekolah atau syarikat tuan / puan ingin mengumpul dana untuk pembinaan dan sebagainya pihak kami ada menyediakan peralatan permainan seperti Bouce castle, bicycle tracker, zorb ball dart attack, bola jarring, sukan rakyat, straight ball. Sewa peralatan tersebut RM5000.00. 
Pihak tuan / puan akan diberikan tiket untuk pelajar bermain setiap aktiviti yang disediakan. Dengan bayaran dikenakan kepada pelajar pihak sekolah atau syarikat mendapat keuntungan disitu. Sewa peralatan adalah sehari.

Untuk tempahan, Lawatan tapak kem, tempahan dan sebarang pertanyaan sila hubungi saya di talian 013-6893185 / 017-2436875, Sekian terima kasih .

SRI RAUDHAH ENTERPRISE

Che Sue
Pengurus Operasi

“Berhibur, Beramal, Berdakwah”
 — bersama AlAminfoodcorner AfcNorlina Nordin,Rozan Azen Mat RasipTanyalah UstazHezry YasinAkhi Fairuz Al-JengkawiNur QamarRozaini Mohd RosliKrista Tmn SelayangUstazidriss AhmadDato Seri Anwar IbrahimUstaz ZamriNorani Abu BakarAdun Pas PahangPasti Ibnu Sina GombakNafisah TahirBerkat Iklan Signboard SelayangSakinah Arshad Ahmad,Umm Amna AzraZaidy Adun Taman TemplerSriah Al HudaWufi UiamPusat Khidmat RakyatMohd Fauzan MadzlanShaharom MdShariff dan Ummu Hadi.
Suka ·  · Hentikan Pemberitahuan · Bagikan · Sunting · Promosikan ·Februari · Disunting · 

No comments:

Post a Comment

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI