Thursday, April 1, 2010

kubu sdra chegubard, ceramah umum di kg batu rembau, bersama ahli parlimen shah alam memberi harapan baru rkyat rembau!!!


Alhamdulilah semakin hari PR mendapat dihati semua bangsa dan agama, semoga kebenaran akan diberi dan untuk menegakkan syiar ISLAM akan tercapai. bangunlah wahai ummat jangan terus menerus bersama pemerintah yang Zalim (UMNO)..


cabang rembau telah membuat keputusan untuk mengadakan ceramah-ceramah umum atau kelompok setiap 3 minggu sehingga PRU nanti insyallah...


kemesraan semua kepimpinan pakatan rakyat amat-amat menakutkan dan menggentarkan jiwa ahli-ahli umno dan bn..
salah seorang anak muda yang terpikat dengan keberanian anak muda SAMM dan terus mengisi borang keahlian PKR..hidup anak muda!!!
tahniah bg yusof tapa!!! mmg ramai mlm ni. tempat ini juga pernah digelar sebagai kubu paling kuat umno, tapi itu dulu koba abg yusof. semoga mklumat yg disampaikan boleh disebarkan di seluruh rembau....

terperanjat abg ni bilo flash kemera memancar kek muko eh...maaf, tak sengajo hehehe..
komeng SAMM adalah antara tulang belikat cabang rombau dan dipilih sebagai anak didik chegubard yg paling taat dan hebat dlm perjuangan..!!! hidup komeng!!!
Abg SAMM mmg steady!!!
Epul SAMM juga dtg membantu cabang rembau..
kutip buak!!! pastu kira kat dalam. jangan boli jajan sudah!!! duit rakyat utk rakyat...!!!

Mus SAMM pun turut serta edar risalah & kutip derma...
Buak SAMM, mengedar risalah isu fitnah2 dan laporan perubatan saifool yg didedahkan oleh setiausaha agung PKR pusat..


susuk tubuh seorang pejuang yang sangat-sangat hebat dalam politik serta mempunyai daya pemikiran yang jauh kedepan serta sangat berani dalam medan pertempuran ini, YB khalid Samad!!!wakil zunar...bro kulup blogger..

YDP pas rembau @ adun Paroi, Yb taufik yg mempunyai semangat perjuangan islam yg sangat-sangat tinggi!!!
PSM sentiasa ada di mana-mana demi mencapai agenda mereka iaitu, keselesaan rakyat...selvam & sahabatnya...
inilah dia wajah seorang pejuang di kg batu ini, abang yusof tapa merangkap ketua ranting kg batu!!!
ketua cabang, sdra chegubard & tangan kanannya sdra azizi sedang menguruskan beberapa masaalah, yg yakinnya pasti selesai!!!
sdra kulup blogger membuka boot majalah humor zunar yg kini antara majalah yg paling laris sehingga polis memburu buku ini di seluruh Malaysia.!!!
SAMM sentiasa membantu sesiapa sahaja dalam pakatan rakyat dalam memenuhi agenda memperkasakan rakyat!!! bagi cabang-cabang lain yg memerlukan bantuan SAMM, hubungi sahaja untuk tempahan. FOC!!
Generasi muda semakin peka dengan keadaan isu politik dan peranan tgjwb sentiasa diberikan untuk memastikan PRU ke 13 UMNO akan hancur...............................insya-ALLAH, TAKBIR... ALLAHHUAKHBAR....

1 comment:

 1. slm...ana mengucapkan trima kasih, syukran jaziran!!!krana advertise blog ana kepada masyarakat atas misi dakwah insyaallah...diharapkan kita dpt bergabung utk hancurkan UMNO laknatullah ini sehingga islam tegak di muka bumi ini insyaallah..!!!

  http://amktelukkemangpkr.blogspot.com/
  http://solidaritianakmuda.blogspot.com/
  http://chegubard.blogspot.com/

  diatas semua blo yg link dgn kami..

  ReplyDelete

SIMFONI KASIH TAUTAN HATI